Share |

Victor Ponta,la Buzău: "Trebuie sa existe o alternativa, si alternativa la PSD in judetul Buzau este PRO Romania"

Prezent miercuri la Buzău alături de prim-vicepreședintele Nicolae Bănicioiu și de secretarul executiv Constantin Iacov, președintele PRO România, Victor Ponta a declarat că partidul pe care îl conduce va participa cu candidaţi proprii la alegeri, fiind exclus orice parteneriat cu PSD. „Am venit special astăzi la Buzău ca să spun nu o dată, ci de 1.000 de ori, că nu vom face alianţă nici cu PSD, nici cu PNL, cu niciun partid. Vom avea liste complete la cele 87 de primării şi sunt convins că la Buzău vom obţine unul dintre cele mai bune rezultate din ţară. (...) Ne-am pregatit acesti candidati, la Buzau avem niste candidati foarte buni si foarte cunoscuti, pentru Consiliul Judetean doamna Ichim, fost prefect, pentru Primaria municipiului domnul Ionescu (...) Vom avea candidati in absolut toate cele 87 de unitati administrativ-teritoriale, liste complete si sunt convins ca la Buzau rezultatul PRO Romania va fi, fata de nivelul national, unul dintre cele mai bune”, a declarat Victor Ponta, care a mai adăugat că PRO România
este singura alternativă a buzoienilor la Partidul Social Democrat: ,,In judetul Buzau, PSD este singur. PNL este vandut de multi ani si ramane vandut in continuare. Trebuie sa existe o alternativa, si alternativa la PSD in judetul Buzau este PRO Romania. Faptul ca PNL este vandut, cumparat, ce-o fi, este problema lor, dar la PRO Romania nu facem intelegeri, nu facem blaturi, nu punem candidati de fatada, caci daca nu mai vor sa voteze PSD, exista alternativa PRO Romania. Suntem oameni de centru-stanga, oameni care nu avem pacatele altora si ne batem pana in ziua alegerilor si dupa aceea pentru cetateni si pentru proiectele judetului Buzau si localitatilor de aici", a mai adăugat liderul PRO Romania.
Fostul premier s-a întâlnit cu membri şi simpatizanţi ai PRO România din judeţul Buzău, pentru a pune la punct strategia partidului pe care îl conduce pentru alegerile locale generale din iunie.

No votes yet