Share |

Vineri susținea că va rămâne independent, azi a trecut la ALDE

Senatorul Dorin Bădulescu, fost membru al grupului parlamentar PMP, a trecut la ALDE, potrivit presei centrale. VIneri, săptămâna trecută, Bădulescu susținea că demisia din PMP nu are legătură cu afilierea la un alt partid și că deocamdată rămâne independent.

Anunțul privind trecerealui Bădulescu la formațiunea lui Tăriceanu a fost făcut joi, în plen, de Daniel Zamfir, liderul grupului parlamentar ALDE din Senat: "Domnul senator Dorin Bădulescu se alătură grupului parlamentar ALDE. Din motive de sănătate nu poate fi aici".

”Deşi cunosc faptul că momentul nu este unul potrivit, alimentând şi mai mult speculaţiile cu privire la trecerea către o altă formaţiune politică, trebuie să precizez faptul că această decizie a venit fără legătură cu ceea ce s-a zvonit în ultimele săptămâni. Pot arăta faptul că această decizie este rezultatul unei adânci reflecţii, determinantă fiind atitudinea managerială deficitară a noii conduceri a partidului şi incompatibilitatea cu aceasta”, spunea Bădulescu vineri.

No votes yet