Share |

Parohia „Cuvioasa Parascheva” din Buzău are acum pagină de Internet

Parohia Cuvioasa Parascheva Buzău, are, începând de săptămâna aceasta, pagină de Internet, creată special pentru a veni în întâmpinarea credincioșilor. Pe pagina respectivă, se vor găsi informații legate de istoria bisericii, de proiectele derulate, de programul slujbelor, dar și un set de fotografii cu biserica, centrul cultural-filantropic, grădinița și capela recent construită.

Inițiativa a venit din partea părintelui paroh, Pr. Prof. Dr. Sava – Popa Gheorghe (foto), care, sprijinit de credincioși și de cler, a decis înființarea unui site menit să răspundă cerințelor actuale ale unei societăți din ce în ce mai preocupate de mediul online. Văzut ca o deschidere către credincios, site-ul  www.parohiacuvioasaparascheva.ro are ca principal obiectiv prezentarea istoricului parohiei, a preoților slujitori, dar mai ales a programului slujbelor, util oricărui credincios care vrea să afle cum se derulează slujbele în biserica din cartierul buzoian Nicolae Titulescu – „23 August”.

Recent, administratorii paginii au publicat și programul slujbelor din Săptămâna Patimilor. Informații complete, dar și o galerie foto generoasă, pot fi accesate pewww.parohiacuvioasaparascheva.ro.

No votes yet