Share |

15 posturi de medic puse la bătaie de Spitalul Județean Buzău

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a scos la concurs 15 posturi de medic, autorităţile fiind pregătite să le ofere celor interesați un bonus de 2.900 de lei, timp de şase luni, iar pentru cei din alte judeţe, locuinţă de serviciu.

Conducerea unităţii sanitare a organizat mai multe concursuri pentru ocuparea unor posturi libere.  De această dată, Spitalul a scos la concurs 13 posturi pentru mai multe secţii ale spitalului și va scoate la concurs şi 2 posturi de medic la Centrul multifuncţional de la Pârscov, pentru specialitatea pediatrie şi O.R.L. Pentru a atrage medici la Spitalul Judeţean Buzău, Consiliul Judeţean oferă mai multe facilităţi.

În prezent, medicii care vin din alte localităţi să profeseze în Spitalul Judeţean beneficiază de decontarea cheltuielilor de chirie şi întreţinere în limita a 1.000 de lei.  Totodată, medicii care vor fi încadraţi la Spitalul Judeţean vor primi un bonus financiar de 2.900 de lei, lunar, timp de 6 luni. În acelaşi context, Consiliul Judeţean Buzău va construi, începând de anul viitor, o clădire cu locuinţe care vor fi oferite spre închiere medicilor. 

 

No votes yet