Share |

AUTORITĂȚILE BUZOIENE AU DECIS: Încă patru cabinete stomatologice pentru urgențe vor fi deschise în curând

Singurul cabinet stomatologic de urgență, deschis în județul Buzău nu mai face față numărului mare de cereri. Pur și simplu, de duminică, de când și-a deschis ușile pentru pacienți, programările se țin lanț și au fost oameni care, fără programare, s-au prezentat la cabinet cu probleme stomatologice serioase.

De aceea, Colegiul Medicilor Stomatologi a avizat deschiderea a încă patru cabinete stomatologice în județul Buzău, două cabinete care vor funcționa în mediul rural,  în comunele Mărăcineni și Cozieni, și alte două în municipiul Buzău, urmând să fie tratate doar urgențele stomatologice. Doar că, la cele patru cabinete ce urmează a fi deschise, tratamentele vor fi contra cost și doar cele oferite la cabinetul deschis la Spitalul Județean sunt gratuite.

Buzoienii care vor să beneficieze de serviciile cabinetului stomatologic pentru urgențe, deschis în Spitalul Județean, trebuie să treacă printr-un proces de triere, ce se va realiza telefonic. Înainte de a se prezenta la cabinetul stomatologic, ei trebuie să se programeze la numărul 0787.827.228. 

   

No votes yet