Share |

Consiliul Județean Buzău își pune la dispoziție toate resursele în lupta cu pandemia!

Plenul Consiliului Județean a aprobat, joi, în unanimitate Dispoziția Președintelui Petre Emanoil Neagu privind alocarea sumei de 1 milion de lei către Spitalul Județean de Urgență Buzău, bani care vor acoperi din cheltuielile unității spitalicești pe perioada pandemiei. De asmenea, o primă parte a comenzii de materiale sanitare urmează să ajungă la Buzău, iar mâine vor sosi și testele pentru personalul medical:

"Consiliul Județean Buzău își pune la dispoziție toate resursele în lupta cu această pandemie!
Plenul Consiliului Județean a validat Dispozitia Președintelui privind alocarea sumei de 1.000.000 lei către Spitalul Județean de Urgență Buzău!
Astăzi va ajunge la Buzău prima parte a comenzii de materiale de protecție, iar mâine vor sosi testele pentru personalul medical.
Managerul SJU Buzău, dl Claudiu Damian și toate cadrele medicale fac eforturi deosebite, iar noi îi susținem cu toate resursele materiale de care au nevoie pentru a se proteja și pentru a trata și salva viețile celor afectați!
Sunt recunoscător societății civile și mediului de afaceri, care ne-au arătat că sunt alături de noi în această luptă! Împreună vom reuși!”, a scris președintele Consiliului Județean pe Facebook", a scris pe Facebook președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

No votes yet