Share |

Donație în valoare de aproape 70.000 de euro pentru Spitalul Județean

Camera de Comerț și Fundația Comunitară Buzău au făcut donații importante Spitalului Județean de Urgență Buzău. Cele două instituții au donat Spitalului aparatură în valoare totală de 70.000 euro pentru secțiile A.T.I., Cardiologie, U.P.U și Explorări Funcționale.

"Astazi, 10.06.2020, Fundatia Comunitara Buzau a donat Spitalului Judetean de Urgenta Buzau 2 aparate de vetilatie in valoare de 36.000 de euro, pentru sectia A.T.I. De asemenea, Camera de Comert si Industrie Buzau a donat 4 aparate EKG, in valoare de 33.000 de lei, aparate EKG pentru sectiile A.T.I , Cardiologie, U.P.U, Explorari Functionale.

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Buzau aduce multumiri Fundatiei Comunitare Buzau, Camerei de Comert si Industrie Buzau pentru aceste donatii care vin in sprijinul pacientilor precum si in lupta cu acest temut virus, Covid-19. Mentionam ca avem o colaborare veche si fructuoasa cu Fundatia Comunitara Buzau, care mereu a fost alaturi de noi, ne-au sprijinit prin voluntariat, donatii in echipamente si bani. Va multumim!"", a transmis purtătoruld e cuvânt al Spitalului, Adriana Bunilă.

No votes yet