Share |

Noi cazuri de infectare cu coronavirus în rândul personalului medical al Spitalului Județean

Conducerea SJU Buzău a anunţat că au fost confirmate pozitiv alte două cadre medicale din sectia ORL, numărul acestora, la nivelul județului Buzău ridicându-se în momentul de față la 17.

Conducerea spitalului a anunţat, joi, că s-a finalizat testarea tuturor cadrelor medicale şi a pacienţilor internaţi în secţia ORL. ”Rezultatele finale sunt negative pentru toţi cei 13 pacienţi. În schimb, au fost confirmate pozitiv două cadre medicale din secţia ORL. Este vorba despre un medic şi o infirmieră”, au comunicat reprezentanţii SJU Buzău.

Până miercuri, fuseseră diagnosticaţi cu coronavirus un medic de la Dializă, un medic ORL, cinci asistente de la Medicină Internă, două asistente ORL, două infirmiere Medicină Internă şi două infirmiere ORL.

Joi, au fost diagnosticate cu COVID-19 o femeie de 31 ani, cu simptome specifice bolii, şi o alta, de 49 ani, asimptomatică, ambele, cadre medicale de la Secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul judeţului a ajuns la 151.

No votes yet