Share |

Președintele Consiliului Județean nu i-a uitat nici în acest an pe bolnavii de Parkinson

Asociația bolnavilor de Boala Parkinson „Laleaua Buzăului” din Buzău, înființată de medicul neurolog Angelica Mînăscurtă, a primit, luni, un dar neașteptat din partea Consiliului Județean Buzău. Un lot cu 1000 de măști au fost donate Asociației, pentru bolnavii și aparținătorii lor, prin semnătura președintelui CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu. Măștile sunt un accesoriu indispensabil pentru toți cetățenii care circulă în acest moment în municipiul Buzău, iar pentru bolnavii sau aparținătorii lor, care au nevoie să se prezinte la medic pentru rețete, cu atât mai mult.

„Cu gânduri bune și de sănătate, am primit din partea Consiliului Județean Buzău, cu ocazia Zilei Mondiale de luptă împotriva Bolii Parkinson, măști pentru pacienții cu maladia Parkinson. Mii de mulțumiri domnului Președinte Petre Emanoil Neagu. Le distribuim tuturor pacienților cu Boala Parkinson din județul Buzău. Rugăm pacienții cu Boala Parkinson și însoțitorii să sune la numărul de telefon al asociației(0721845175) pentru a afla cum pot intra în posesia măștilor.

Noaptea trecută am fost de gardă și nu am reușit să postez de dimineață. Mereu am marcat această zi în apropierea Sfintelor Sărbători de Paști; se spune că în această perioadă multe minuni se îndepliesc. În timp ce scriam postarea, am primit un telefon de la Consiliul Județean, din partea domnului Președinte Petre Emanoil Neagu. Dumnealui nu a uitat de proiectele pe care le-am implementat împreună în anii trecuți și de momentele grele prin care trecem împreună. Anul acesta transmite pacienților noștri multă sănătate și ne oferă 1000 de măști pentru sprijinul bolnavilor cu Boala Parkinson pe perioada pandemiei cu COVID-19 . Mii de mulțumiri, domnule Președinte Petre Emanoil Neagu pentru gândurile bune și susținerea pe care ne-o acordați. A;a cum am mai spus, de luni, vom împărți măștile pacienților cu Boala Parkinson.”, a declarat pentru Gazeta Buzoiană, medicul Angelica Mînăscurtă.

Donația Consiliului Județean Buzău nu este întâmplătoare.  11 aprilie este Ziua Mondială de luptă împotriva Bolii Parkinson, iar în acest an, Asociația pacienților în luptă cu Boala Parkinson "Laleaua Buzăului" împlinește 5 ani de la înființare. „În fiecare an am participat împreună cu dumneavoastră, dragi pacienți și însoțitori ,la diferite proiecte susținute de către Primăria Municipiului Buzău, Consiliul Județean Buzău, Casa Județeană de Pensii, Inspectoratul Județean de Poliție Buzău și de către oamenii cu suflet mare. Mi-am dorit și anul acesta să-l marcăm printr-un proiect amplu, însă din cauza pandemiei cu COVID-19,nu este posibil.

Vă doresc multă, multă sănătate și fericire alături de cei dragi, gânduri bune, să trecem cu toții cu bine peste problemele și necazurile apărute. OPTIMISM,ÎNCREDERE,SPERANȚĂ!!!

Cu stimă și mult drag, dr. Mînăscurtă Angela, medic primar neurologie, președinta asociației ”Laleaua Buzăului”, a mai precizat medicul Angelica Mînăscurtă, într-o postare pe Facebook.

No votes yet