Share |

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău, donație importantă (FOTO)

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean are tot mobilierul nou, mulțumită unei donații de 34 de pătuțuri, din partea grupului de firme Eximprod și a Centrului Cultural Filantropic Cuvioasa Parascheva, în parteneriat cu Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei.

„Mulțumim Grupului de firme Eximprod, în parteneriat cu Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei pentru că au sponsorizat secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu 34 de patuțuri noi pentru copii. Ne bucurăm că astfel de evenimente se intamplă în unitatea noastră și ne dorim ca și pe alte secții ale spitalului să continue astfel de proiecte” a menționat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, Adriana Bunilă.

Pentru început au fost aduse primele nouă paturi, care au fost instalate în saloane, înlocuindu-le pe cele vechi și uzate, iar în zilele următoare vor fi aduse și restul.

 „Este un moment important pentru Spitalul Județean, pentru că odată cu primirea celor 34 de pătuțuri cu tot cu saltele noi, se poate spune că din punct de vedere hotelier, Secția de Pediatrie este complet înnoită, după ce anul trecut am primit o altă sponsorizare și s-au înlocuit pătuțurile mari”, a precizat managerul spitalului, Claudiu Damian.

No votes yet