Share |

Anunț foarte important pentru cetățenii județului, făcut de deputatul Marcel Ciolacu

Liderul social democraților buzoieni, deputatul Marcel Ciolacu, a anunțat de puțin timp că județul Buzău va beneficia de o finanțare importantă din fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului, pentru a reface infrastructura județului afectată de inundații și alunecări de teren. De asemenea, familiile care au suferit pagube în urma manifestărilor meteo de luna trecută vor fi ajutate cu bani din aceeași sursă:

„Județul Buzău va primi 12 milioane de lei din fondul de intervenție aflat la dispoziția Guvernului pentru refacerea de urgență a infrastructurii județene și locale afectate de inundațiile și alunecările de teren de luna trecută. Este vorba despre drumurile aflate pe raza localităților Lopătari, Chiliile, Bozioru, Murgești, Pardoși, Sărulești, Beceni, Pietroasele, Bisoca, Pănătău și Cănești. În plus, 14 familii și persoane singure ale căror case și anexe gospodărești au fost distruse de calamitățile naturale vor primi ajutoare de urgență din partea Guvernului în valoare de 70 de mii de lei.

Este un sprijin necesar față de toți cei care și-au pierdut agoniseala de o viață. În același timp, îmi doresc ca la nivelul autorităților locale să se ia măsurile necesare astfel încât toate reparațiile să fie finalizate în cel mai scurt timp și lucrurile să reintre rapid pe făgașul normal”, a anunțat Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Necesarul stabilit de Comitetul pentru Situații de Urgență  este mult mai mare, dar banilor respectivi li se vor mai adăuga și fondurile pe care autoritatea județeană a promis că le va disloca din bugetul județului Buzău pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații și alunecări de teren luna trecută.

No votes yet