Share |

Au început negocierile pentru redeschiderea Bazinului Olimpic

Primarul Constantin Toma negociază redeschiderea Bazinului Olimpic. Negocierile se poartă direct cu proprietarul Bazinului pe marginea sumei pe care ar trebui să o plătească municipalitatea buzoiană pentru a fi din nou deschis buzoienilor.

Demersurile se fac în urma numeroaselor solicitări venite din partea buzoienilor. ”Prima lor ofertă a fost ca să ni-l vândă. Nu putem să-l cumpărăm acum, iar în condiţiile astea ne-au avansat o propunere pentru închiriere pe care o analizăm în momentul acesta şi ne vom întâlni în curând să negociem”, a explicat primarul Constantin Toma pentru presa locală.

Reamintim că, printr-o subvenţie lunară din bugetul judeţean, Bazinul Olimpic de la Buzău a fost redeschis la finele anului 2012, dar în anul 2013, în urma unui control al Camerei de Conturi, Consiliul Judeţean a fost nevoit să rupă colaborarea cu proprietarul. La vremea respectivă, Consiliul Judeţean plătea 120.000 de lei lunar, cheltuieli minime de funcţionare negociate la acea vreme.

Din anul 2002, obiectivul a intrat în administrarea societăţii Vineto Practic SRL, care, din ianuarie 2011 a pus lacăt pe uşă, motivând că nu mai putea acoperi cheltuielile mari pentru întreţinere.

No votes yet