Share |

Ce și-a propus să facă din toamnă primarul comunei Vadu Pașii, Gheorghe Firon

Anul acesta administrația comunei Vadu Pașii reușit să asfalteze mai bine de 10 kilometri de drum din localitate.Toate cele șase drumuri ale comunei au fost acoperite cu covor asfaltic cu banii europeni proveniți dintr-o finanțare AFIR. Fondurile obținute în urma demersurilor administrației locale către forurile cu reprezentare europeană au acoperit costurile lucrărilor de modernizare ale căilor de acces demarate în satele Gura Câlnăului și Focșănei.

Potrivit primarului comunei Vadu Pașii, Gheorghe Firon, urmează ca din toamnă să intre în reabilitare mai multe drumuri din satele Vadu Pașii, Stăncești sau Scurtești.

Personal primarul Gheorghe Firon s-a implicat în supervizarea lucrărilor pentru ca ele să se încadreze în calendarul stabilit. ”Suntem mulțumiți de Firma Strabag care execută lucrarile și nu avem nimic de reproșat. Deja au trecut la amenajarea rigolelor în Băjani. și vor urma apoi lucrări în satele V. Pașii, Stăncești și Scurtești. Avem un bun parteneriat cu această societate care execută lucrări de calitate într-un timp scurt. În planul de investiții avem și lucrări de canalizare dar și o componentă pentru o nouă rețea de apă la Vadu Pașii” a declarat pentru mass media locală primarul Gheorghe Firon.

 

În această toamnă sunt programate alte șase sate ale comunei pentru a intra într-o campanie de asfaltare similară. Sunt vizate nu mai păuțin de 8 kilometri de drumuri comunale.

De asemenea, primarul Gheorghe Firon intenționează ca în comuna pe care o amdinistrează să se construiască un sistem complex de canalizare și să modernizeze sistemul de alimentare cu apă, ambele investiții având la bază fonduri obținute prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

 

No votes yet