Share |

Ce le cere primarul Toma buzoienilor!

Municipalitatea face apel către toți buzoienii să susțină eforturile Primăriei de menținere a curățeniei. Fie că este spațiu public sau privat, primarul orașului, Constantin Toma așteaptă ca toți buzoienii să se implice spaţiul din jurul locuinţei sale, fie persoană fizică, fie blocul asociaţiei de proprietari, fie instituţie să mențină curățenia, apel pe care l-a lansat în mesajul săptămânal postat pe pagina sa de Facebook:

 „Vă salut dragi buzoieni!

Mă aflu în parcul din spatele Primăriei care, ca și întreg orașul a înflorit! Mă folosesc și de această ocazie să vă adresez rugămintea de a vă alătura efortului nostru și de a da atenție și a îngriji spațiile verzi adiacente locuințelor sau firmelor dumneavoastră, așa cum a fost stabilit și prin Regulamentul aprobat la sfârșitul anului trecut, pentru că numai împreună putem menține orasul la standardul de curățenie și frumusețe pe care ni-l dorim.

La sfârșitul săptămânii trecute am declanșat acțiunea de asfaltare a celor 43 de străzi care nu au fost asfaltate niciodată. În paralel Urbisul a început asfaltarea din zona Unirii sud, astfel încât până la sfârșitul anului să reușim să finalizăm tot ce ne-am propus.

Avem multe de făcut și în acest an, trotuare, parcări, platforme îngropate, locuri de joacă.

Avem demarate multe investiții, dar fără sprijinul dumneavoastră și efortul nostru comun, nu vom reuși să avem orașul pe care ni-l dorim cu toții!

 

Vă doresc o săptămână cu spor!,”

No votes yet