Share |

Cea mai mare campanie care a avut loc vreodată la Buzău! Săptămâna viitoare Toma va semna ordinul (FOTO)

Primarul orașului, Constantin Toma, a  anunțat demararea celei mai mari campanii de asfaltare la nivelul municipiului Buzău, campanie care va cuprinde pentru început43 de străzi, unele din ele care n-au văzut niciodată asfaltul. Constantin Toma a organizat vineri dimineață o conferință de presă, la care a fost invitat și Deugene Băiculescu, patronul firmei care a câștigat licitația organizată pentru realizarea asfaltărilor pe cele 43 de străzi ale orașului,,,HIDRO-SALT B92” , cu sediul în București.  Au mai participat funcționari publici din Palatul Comunal implicați de la început în realizarea documentațiilor aferente obiectivului de investiții ” Reabilitare străzi neasfaltate din municipiul Buzău”- loturile 1, 2, 3, 4 și 5 , pentru cele 43 de străzi neasfalate din oraș.

 Vineri dimineață firma care se ocupă de execuția lucrăilor a primit autorizația de construire din Partea Pirmăriei, uirmând ca săptăâmâna viitoare Constantin Toma să semneze și ordinul de începere a lucrărilor. ,,Astăzi avem pregătite și s-au semnat toate autorizațiile de construire pentru cele 43 de străzi, ordinea de începere a lucrărilor, care vor fi începute de săptămâna viitoare. Licitația a început practic acum un an de zile, iar din cauza birocrației arhicunoscute din țara noastră, a durat foarte mult. Spunea domnul Băiculescu ,,stați liniștiți, am licitații de acum 2-3 ani”, deci noi suntem până la urmă privilegiați că avem șansa abia după un an de zile, să avem un câștigător care se poate apuca de aceste lucrări”, a explicat  Constantin Toma, primarul municipiului Buzău.

Deugene Băiculescu, patronul firmei care se va ocupa de lucrări a ținut să precizeze că unele dintre străzi nu vor putea fi lărgite.

,,Sunt unele străzi care nici nu pot fi lărgite, pentru că nici oamenii n-au gândit în momentul în care, vorbind ca la țară, au bătut țărușul de gard, trebuia să se gândească să lase o rezervă. Sunt drumuri care se încadrează în limita statului. Nu este o misiune nici grea, dar nici ușoară. Am un proiect pe care trebuie să-l duc la bun sfârșit, indiferent cât de greu sau cât de simplu va fi” a menționat Deugene Băiculescu, directorul general al societății ,,HIDRO-SALT B92” București.

Firma ,,HIDRO-SALT B92” oferă o garanție a lucrărilor de 5 ani. Cele 43 de străzi au fost împărțite în cinci loturi , iar durata de xecuție este cuprinsă între 5 și 1 luni. ,,Timp de 5 ani de zile, conform unei hotărâri a Consiliului Local nimeni nu are voie să mai intervină și asta o spun dumnealor ca furnizori de utilități, iar în cazuri excepționale, vom trata excepțional”, a explicat Constantin Toma.

No votes yet