Share |

Comuna Tisău și-a înființat de curând propriul serviciu de salubrizare

Dupa exemplul altor administrații buzoiene, comuna Tisău și-a înființat propriul serviciu de salubrizare, care are drept sarcină colectarea gunoiului menajer de la populație și transportul acestuia la un depozit autorizat.

Primarul Mihai-Constantin Ionel, care  este inițiatorul proiectului ce s-a concretizat în hotărârea care a stat la baza înființării serviciului de salubrizare, spune că au fost făcute toate demersurile organizatorice necesare, cu acordul Consiliului Local al comunei , astfel încât să fie înființată o societate în subordinea acestuia, societate cu răspundere limitată, cu capital public și de interes local. 

Pentru funcționarea serviciului de salubrizare a fost nevoie de achiziționarea unui utilaj pentru colectarea gunoiului. "Prin înființarea acestui serviciu am venit în sprijinul cetățenilor comunei, dar, în același timp am creat și noi locuri de muncă pentru localnici", spune primarul Mihai-Constantin Ionel.

Societatea de salubrizare a comunei Tisău are ca activitate principală colectarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, dezasamblarea mașinilor și echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, comerțul cu rdicata a a deșeurilor și a resturilor, precum și ale activități de curățenie.

"Oamenii ne judecă după fapte, iar eu am iîncercat să duc la bun sfârsit o parte din proiectele pe care le-am promis cetățăenilor care m-au votat. Am această datorie față de fiecare dintre ei. Gândindu-mă la ce s-a realizat până acum, pot spune că lucrurile au decurs așa cum mi-a propus, dar niciodata nu voi putea spune că a fost suficient. Vreau să fac mai mult pentru cetățenii acestei comune", a mai spus primarul comunei Tisău, Mihai-Constantin Ionel.

 

No votes yet