Share |

Contactoare a fost scoasă la vânzare de proprietar

Fabrica de echipamente electrice de joasă tensiune, „Contactoare Buzău”, a fost scoasă la vânzare pe bucăţi. Proprietarul său, omul de afaceri Ştefan Vuza, vrea să facă rost de bani pentru a cumpăra pachetele de active ale „Oltchim Râmnicu Vâlcea”, iar compania sa “Chimcomplex „ s-a înscris la licitaţia organizată de administratorii judiciari ai combinatului chimic vâlcean aflat în insolvenţă.

Se vor vinde la licitaţie fabrica de contactoare, fabrica de matriţe, un bloc de proiectare, o hală şi terenurile aferente acestora, evaluate la circa 6,37 milioane euro.

Afaceristul Ştefan Vuza a scos la vânzare clădiri, terenuri şi alte bunuri ale mai multor firme ale sale, membre ale grupului Serviciile Comerciale Române (SCR), în valoare totală estimată la peste 50 milioane euro. Așa cum am mai spus, intențșia sa este să facă rost de banii necesari cumpărării pachetelor de active ale Oltchim pentru care compania sa Chimcomplex Borzeşti s-a înscris la licitaţia organizată de administratorii judiciari ai combinatului chimic vâlcean aflat în insolvenţă. Vuza a scos la licitaţie active evaluate la suma totală de peste 50 milioane euro ale companiilor din SCR Contactoare Buzău, Uzuc, Caromet, INAV, Sinterom, Iasitex şi Nova Textile Bumbac, potrivit documentelor societăţilor menţionate, scrie ­pro­fit.ro. 

No votes yet