Share |

De săptămâna trecută au trecut la acțiune! (VIDEO)

La nivelul Direcției Poliției Locale Buzău a fost desemnată o patrulă care se va ocupa de inventarierea autovehiculelor fără stăpân. Patrula respectivă și-a preluat sarcinile și numai săptămâna trecută a identificat 17 autoturisme abandonate pe domeniul public, urmând ca ele să fie ridicate dacă nu vor face acest lucru proprietarii și deținătorii legali care au fost somați să o facă, sancțiunea fiind cuprinsă între 1000 și 2000 lei. Activitatea Poli’iei Locale este fundamentat[ de prevederile Legii nr. 421 din 2002.

„ Politistii locali recomanda proprietarilor vehiculelor abandonate de cel putin un an, pe domeniul public al municipiului, să ia măsuri urgente în privinta ridicării lor, în caz contrar urmând ca vehiculele să fie ridicate si depozitate într-un spatiu administrat de UrbisServ S.R.L. Persoanele care nu nerespecta dispozitiile legale, pot fi sanctionate cu amenda cuprinsa  intre 1000-2000 lei.

Rugam cetatenii municipiului sa ne sprijine în continuare pentru identificarea vehiculelor abandonate sau fara stapan de pe domeniul public sau privat al municipiului, prin “Telefonul Cetateanului”  0238 955, la Dispeceratul Politiei Locale Buzau, sau pe adresa de e-mail buzaupolitialocala@gmail.com.”, se arată în comunicatul de presă transmis de Poliția Locală.

No votes yet