Share |

De Ziua Persoanelor Vârstnice, cadouri pentru bătrîni de la Consiliul Județean

Cu ocazia zilei Internaționale a Persoanelor Vîrstnice, Consiliul Județean Buzău a împărțit pachete cu alimente și a oferit un program artistic vîrstnicilor îngrijiți în sistemul de protecție județean . Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu a avut, marți dimineață, o  întîlnirea cu cei 70 de membri ai Consiliului Județean al Persoanelor Vîrstnice, unde s-au discutat problemele persoanelor de vîrsta a treia. La finalul întîlnirii, președintele Consiliului Județean le-a înmînat oaspeților cîte un pachet de alimente. Același ajutor au primit și alți 30 de bătrîni netransportabili din Buzău.

“Azi a fost o zi emoționantă, am avut întîlnire cu reprezentanții Consiliului Județean al Persoanelor Vîrstnice, iar prin fața noastră s-a perindat o întreagă istorie, istoria noastră vie, iar noi le-am transmis un gînd bun, că suntem alături de ei cu sufletul și nu numai. Bătrînii sunt oamenii de care trebuie să avem grijă, pentru că ei au pus umărul la dezvoltarea societății, ne-au dat viață și prin eforturile lor suntem cee ace suntem astăzi. Să nu uităm că, la un moment dat, și noi vom ajunge la fel”, a spus președintele Neagu la finalul întîlnirii.

Conducerea Consiliului Județean Buzău s-a întîlnit la începutul acestei săptămîni cu alți 140 de bătrîni în curtea Azilului de la Smeeni, bătrîni proveniți din centrele de bătrîni administrate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și împreună au urmărit un spectacol artistic. “Felicit conducerea DGASPC Buzău pentru efortul pe care l-a făcut de a-I aduce pe toți bătrînii aflați în îngrijirea noastră într-o singură locație și mai ales pentru că a marcat așa cum se cuvine o astfel de zi”, a mai precizat președintele CJ Buzău. 

No votes yet