Share |

Din luna august, adio transportul în comun în regim maxi-taxi!

Începând cu luna august, Primăria Buzău nu va mai prelungi licențele de transport public pentru nici una dintre firmele de maxi-taxi care desfășoară activități de transport public în comun pe traseele din municipiul Buzău.

,,O altă problemă importantă pentru această perioadă, o reprezintă rezilierea unilaterală a contractelor cu firmele de maxi-taxi, care au încălcat și încalcă frecvent contractele pe care le-au încheiat cu Primăria Buzău și din această cauză pentru nerespectarea reglementărilor locale trebuie să-i oprim, pentru că pe un singur traseu are voie să funcționeze o singură firmă, un singur operator. Sper ca și aceste firme să înțeleagă că trebuie să respecte legea și în Buzău să facem un transport comun civilizat și sigur” , a subliniat Constantin Toma, primarul municipiul Buzău.

Administrația municipiului Buzău a început din această săptmână rezilierea contractelor cu firmele de maxi-taxi, pentru încălcări repetate ale clauzelor contractelor încheiate cu administrația locală

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)