Share |

EVALUARE NAȚIONALĂ CU SCANDAL! Un lider de sindicat a demisionat, iar la o școală profesorii nu au asigurat asistența

Simularea Evaluării Naționale are loc în județul  Buzău în condițiile desfășurării acțiunii de protest de către o parte a dascălilor. La Școala Gimnazială „Emil Palade”, liderul de sindicat și-a dat demisia și urma ca, în scurt timp, conducerea Sindicatului Învățământului Preuniversitar din Buzău să meargă acolo să pentru a analiza situația, iar la Școala Specială pentru Deficienți de Vedere, la prima oră a dimineții, profesorii au refuzat să intre la clase să asigure asistența

Nici în județ lucrurile nu stau foarte bine. La Școala Gimnazială din Topliceni protestul s-a manifestat prin refuzul dascălilor de a intra câte doi la clase pentru a asigura asistența.

„O să avem o analiză completă în scurt timp, cu tot ce se întâmplă în școlile din județ. A fost boicot la boicot! Noi am vrut să boicotăm Simularea Evaluarii Naționale, iar Inspectoratul Școlar Județean ne-a boicotat pe noi printr-o implicare perseverentă. S-au făcut presiuni mari, oamenilor le este frică”, a delcarat pentru „Gazeta buzoiană” liderul SÎP Buzău, profesorul Ion Dobre.

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)