Share |

Eveniment important la Palatul Comunal! Invitație lansată inclusiv cetățenilor municipiului Buzău

Primăria Municipiului Buzău în parteneriat cu IRCEM organizează, miercuri, 9 octombrie, evenimentul “BUZĂU ORAȘ CIRCULAR 2030” din cadrul proiectului “STRATEGIA PRIVIND TRANZIŢIA DE LA ECONOMIA LINIARĂ LA ECONOMIA CIRCULARĂ A ORAŞULUI BUZĂU ÎN CONCORDANŢĂ CU DIRECTIVA EUROPEANĂ UE 2018/848 ŞI STABILIREA PLANULUI DE ACŢIUNI".

 Workshop-ul va avea loc în data de 09.10.2019, în Sala Nicu Constantinescu din incinta Primăriei Municipiului Buzău, începând cu ora 09:00.

   Sunt invitați să participe la eveniment oameni de afaceri, autorități publice, precum și cetățenii municipiului Buzău „Proiectul vizează crearea unei strategii care va susține trecerea de la economia liniară la economia circulară a Municipiului Buzău, prin implicarea tuturor actorilor reprezentativi. Prin urmare, invităm toate părțile interesate: mediul de afaceri, autoritățile publice, ONG-urile, precum și cetățenii Municipiului Buzău pentru a ne oferi un punct de vedere cu privire la direcțiile viitoare pe care ar trebui să se focuseze orașul pentru a putea adopta principiile de funcționare a unui oraș circular până în 2030. Totodată, se vor discuta și aspecte ce țin de identificarea problemelor de interes socio-cultural, economic și de mediu, astfel încât să oferim soluții pentru acestea.

Vă invităm să fim parte din schimbare împreună!Înregistrarea participanților se face accesând link-ul următor:   https://bit.ly/2niZ3Zz

 

 

Cu deosebit respect, 

Constantin Toma

Primarul Municipiului Buzău”    

No votes yet