Share |

Gheorghe Firon, primarul de la Vadu Pașii: "Suntem mulțumiți de ceea ce vedem, dar cred că am ajuns să-i plictisim pe cei angrenați în proiect"

Construcția Podului de la Vadu Pașii avansează cu pași repezi. Potrivit autorităților din fruntea administrației județului Buzău, dar și a primarului comunei Vadu Pașii, Gheorghe Firon, Podul de la Vadu Pașii va fi pus în circulație pentru vehiculele ușoare în luna august a anului viitor. Finalizarea lucrărilor este programată pentru luna decembrie a anului viitor, dar pentru că vremea de afară permite avansarea lucrărilor, a fost realizat și cel de-al treilea pilon al noului pod.
“ Sunt convins după ritmul lucrărilor că antreprenorul va respecta promisiunea pe care ne-a făcut-o acum câteva luni, că vom putea circula până la sfârșitul primăverii pe noul pod. Suntem mulțumiți de ceea ce vedem pe șantier, dar cred că am ajuns să-i plictisim cu vizitele pe muncitorii angrenați în proiect. Venim la câteva zile să verificăm ritmul lucrărilor pentru că noi așteptăm rezultatele rapid așa cum ni s-a promis. Acum sătenii au ajuns să creadă că această minune chiar se va împlini”, a menționat primarul Gheorghe Firon, primarul comunei Vadu Pașii, pentru publicația Adevărul.
Reamintim că noul pod se realizează cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, investiția ridicându-se la peste 26 milioane de lei, iar lucrarea este executată de un consorțiu format din mai multe firme, printre care și Integral Buzău.

No votes yet