Share |

Inițiativă a primarului Constantin Toma care îi va bucura pe buzoieni

Primarul Constantin Toma anunță că va iniția o campanie serioasă de reabilitare a infrastructurii rutiere a municipiului Buzău, campanie care va cuprinde și lucrări în continuarea Căii Eroilor, mai exact pe Bulevardul Republicii și pe strada Horticolei

„Dacă în primăvara lui 2018 s-a lucrat la Calea Eroilor, în primăvara lui 2019 echipele Urbis Serv se vor muta pe tronsonul bulevardelor 1 Decembrie și Republicii, plus strada Horticolei. Va fi urmat același tipic. Asfaltare stradă, refacere trotuar, primenire spații verzi, cabluri îngropate, iluminat cu led. Lucrarea se va face din fonduri proprii ale municipalității”, a subliniat primarul Constantin Toma.

Pe ordinea de zi a ședinței de săptămâna viitoareva fi promovat proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici rezultați după realizarea proiectării, proiect care face referire și la strada Iazul Morilor.

Începând de anul trecut, străzile municipiului Buzău au intrat într-un amplu proces de reabilitare, care s-a concretizat până în prezent cu nu mai puțin de 100 de străzi complet asfaltate.

No votes yet