Share |

Managerul Spitalului Județean Buzău, Claudiu Damian, gest impresionant (FOTO)

„Numai împreună putem salva! Arată că îți pasă, Donează!”, campanie organizată de Spitalul Județean de Urgență Buzău în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină, a debutat marți dimneață cu donări de sânge din partea personalului spitalului, în frunte cu directorul Claudiu Damian.

Campania se va desfășura pe parcursul a două zile și va răspunde nevoii permanente de sânge pentru transfuzii, pe fondul scăderii dramatice a numărului de donatori permenenți care se adresează centrului de transfuzii buzoian.

Acțiunea se adresează în primul rând cadrelor medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău, dar pe parcursul acestor or două zil eorice persoană interesată va fi binevenită să se alăture campaniei.

Primul donator care s-a prezentat, azi, la punctul de recoltare este managerul Claudiu Damian. A fost însoțit de directorul de Îngrijiri din cadrul SJU, Luminița Turcu.  „Va fi amenajat un punct de recoltare care va funcționa pe parcursul celor două zile la etajul doi al clădirii, camera 1, în cadrul secției de Urologie, iar procesul de donare va începe mâine la ora 8.00”, a subliniat managerul Claudiu Damian și a invitat cât mai mulți buzoieni să se alăture acestui demers.

Your rating: Nimic Average: 2.7 (3 votes)