Share |

MANDATUL CELOR MAI IMPORTANTE INVESTIȚII! Ce se întâmplă acum la Școala Gimnazială din comuna Vadu Pașii!

Cea mai importantă instituție de învățământ din comuna Vadu Pașii, Școala Gimnazială Vadu Pașii, intră într-un amplu proces de reabilitare cu bani obținuți prin Programul Național de Dezvoltare Locală, sursă principală de finanțare pentru infrastructura locală. 

Mandatul celor mai importante investiții realizate la nivelul comunei Vadu Pașii continuă în cu o investiție importantă în infrastructura educațională. Săptămâna trecută au fost inițiate lucrările de reabilitare a școlii mai sus menționate, pentru a fi transformată într-o școală modernă, cu toate facilitățile educaționale, în care elevii să vină cu plăcere. 

Recepția lucrărilor de reabilitare și modernizare a Școlii din Vadu Pașii a fost programată pentru data de 31 decembrie, iar proiectul constă în lucrări de consolidare a structurii de rezistență a cladirii existente, în reabilitarea rețelelor de utilități, a finisajelor interioare și exterioare, în crearea de facilități speciale pentru persoanele cu dizabilități și in modernizarea grupurilor sanitare, dar și a laboratoarelor și bibliotecii. SE vor realiza și lucrări de reabilitare termică, în conformitate cu principiile de eficiență energetică.

Potrivit concucerii Primăriei Vadu Pașii, întreaga investiție se ridică la 1,2 milioane de euro, un proiect important prin care comuna Vadu Pașii, a cărei administrație este condusă de primarul Gheorhe Firon, mai face un pas spre dezvoltare. 

 

 

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)