Share |

Nu vă programați pentru vineri aceaste două probleme!

Legea adoptată de Camera Deputaților, în calitate de Cameră decizională, la finalul lunii februarie, prin care vinerea dinaintea Sărbătorii Paștelui a devenit zi liberă, aduce modificări în programările stabilite de instituțiile care au program de lucru cu publicul. Două dintre acestea sunt Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău și Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple.

 „Conform prevederilor Legii 64 / 2018, privind stabilirea zilei de 6 aprilie 2018 ca zi liberă, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău anunță că nu va desfășura activități de lucru cu publicul în data menționată. Persoanele care au efectuat o programare on-line pentru data amintită au fost informate cu privire la această prevedere și se pot prezenta la ghișeu cu rezervarea tipărită, în perioada 10-13 aprilie 2018, intervalul orar 8.00-13.00.

În ce privește persoanele care aveau programare pentru data de 6 aprilie 2018 la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, acestea au fost contactate de către personalul SPCEEPS și reprogramate pentru alte date”, comunică Biroul de presă al PSD Buzău.

No votes yet