Share |

Pe hârtie, Podul Mărăcineni va fi închis pe 10 aprilie! Când va fi închis, de fapt!

La începutul săptămânii, Poliția Rutieră a emis, la cererea CNAIR, avizul pentru închidera Podului Mărăcineni începînd cu 10 aprilie.  Închiderea efectivă va avea loc, totuși, la o dată care urmează să fie stabilită pe data de 11 aprilie, după o întâlnire la care vor participa reprezentanții CNAIR, ai Prefecturii și constructorul care a câștigat licitația de reabilitare a podului. „Cu avizul de principiu principiu pe care îl avem, ne-am pemite să închidem traficul pe 10 aprilie. Există deschis acolo un șantier de lucru, precum și pe drumul județean 203 K, dar și la repararea unui rost pe cel de-al doilea pod și urmează să avem această întâlnire pe 11 aprilie pentru a stabili data exactă la care vom închide Podul. Preconizăm că pe data de 16 ar putea fi închisă circulația pe această cale de pod pentru” a precizat purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Ștefănescu.

Primele lucrări se vor efectua la partea metalică și la carosabilul podului și în toată această perioadă, traficul se va desfășura pe cel de-al doilea pod, care asigură acum circulația pe sensul de ieșire din oraș.

La rândul său, prefectul județului, Carmen Ichim a anunțat că firma care se va ocupa de lucrări va instala 5 semafoare sincronizate pe tronsonul delimitat de  intrarea pe pod dinspre Mărăcineni și intrarea în municipiul Buzău, iar traficul din zonă va fi supravegheat și de echipaje ale Poliției Rutiere.

No votes yet