Share |

Președintele Consiliului Județean a bătut palma cu primarul din Beceni pentru realizarea unui proiect așteptat localnici

Modernizarea infrastructurii rutiere a județului continuă să fie o prioritate pentru Consiliul Județean Buzău care, în prezent, a deschis șantiere de lucru pe mai multe tronsoane de drumuri județene.

Cea mai mare realizare a mandatului președintelui Petre Emanuel Neagu, aflat la final, este reabilitarea a aproximativ 70 la sută din drumurile județului Buzău.

Recent, președintele Neagu, la solicitarea primarului comunei Beceni, Laurențiu Constantin Dumitru, a inclus drumul județean DJ215A, cunoscut ca "Drumul Blăjanilor", care face legătura între Valea Slănicului șI Valea Câlnăului, pe lista de investiții prioritare și urmează să intre în scurt timp în reabilitare.

Consiliul Județean Buzău a solicitat Primăriei Beceni eliberarea certificatului de urbanism, care va sta la baza autorizației de construire necesare demarării lucrărilor de reabilitare și modernizare a drumului respectiv.

Primarul comunei Beceni este convins că modernizarea DJ215A va crește potențialul turistic în zonă, având în vedere că drumul la care ne referim duce spre podgoriile Blăjaniului, acolo unde turiștii își pot încheia încheia drumețiile cu o degustare de vinuri alese la una dintre cramele din zonă.

Primăria Beceni are implementate la rândul său alte proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere, aflate în diverse stadii de execuție.

Primarul social democrat al comunei Beceni, Laurențiu Constantin Dumitru, vorbește cu mândrie despre comuna pe care o administrează și spune că va profita de toate oportunitățile de finanțare pentru a atrage fondurile necesare pentru implementarea proiectelor de modernizare a comunei.

No votes yet