Share |

Primarul comunei Beceni, Constantin Laurențiu Dumitru: "Este cel mai înalt gest de umanitate..."

În contextul în care este nevoie în permanență de sânge pentru transfuzii și a scăderii numărului de donatori fideli, Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău continuă campania de recoltare în județ, în instituții publice și oriunde se arată doritori în acest sens, venind astfel  în ajutorul pacienților care au nevoie de sânge.

Săptămâna trecută, o caravană a Centrului de Transfuzii Buzău a ajuns la Beceni, acolo unde primarul comunei, Constantin Laurențiu Dumitru, precum și angajații Primăriei s-au alăturat cauzei donând sânge.

„Comună frumoasă, cu primar, donator fidelizat și care ne ajută de fiecare dată cu promovarea și organizarea donarii de sânge, cu angajați ai Primăriei la fel de inimoși și cu locuitori dornici să fie alături de cei care au nevoie de ajutorul lor. Multumim oameni cu suflet frumos din comuna Beceni!”, a scris ulterior pe pagina sa de Facebook directorul Centrului de Transfuzii, Adriana Crăciun.

„Exemplul personal este cel mai puternic exemplu și de aceea am decis să încep cu mine însumi. Trebuie să ne ajutăm semenii și să donezi din propriul tău sânge pentru a salva viața unui semen de-al tău este, după părerea mea unul dintre cele mai înalte gesturi umane”, a precizat la rândul său primarul comunei Beceni, Constantin Laurențiu Dumitru.

No votes yet