Share |

Proiect european pentru o bază sportivă ultramodernă la Tisău

Primăria comunei Tisău intenționează să ridice de la zero o bază sportivă ultramodernă în zona Ciolanu,  una dintre zonele preferate de miile de turiști care vin aici.  
Proiectul este pregătit să fie lansat pe agenda de lucrări a anului viitor și a fost deja agreat pe un scenariu de finanțare european.  

La începutul acestei săptămâni, primarul comunei Tisău, Cristian Mihai, însoțit de funcționari ai Primăriei, s-au deplasat la Constanța, pentru a concretiza noi etape cerute de legislația în vigoare și de finanțator pentru punerea în practică a proiectului.  

“Am vizitat mai multe localități din afara țării și am apreciat accentul care se pune sport și viață sănătoasă în alte țări. De aceea, am decis să amenajăm și noi la Tisău o bază sportivă cu un teren de fotbal acoperit, un balon vidat, care să servească nevoii de mișcare a tinerilor și cetățenilor comunei, dar și a turiștilor care vin în zona noastră”, a precizat primarul comunei Tisău, Cristian Mihai.  

Acesta este unul dintre multele proiecte demarate la nivelul comunei Tisău care, odată concretizate, va aduce un plus în confortul cetățenilor, paleta de servicii publice, dar și în imaginea comunei Tisău.  

Proiectul în baza căruia comuna va beneficia de o bază sportivă ultramodernă se ridică la 50.000 de euro, cheltuieli care vor fi acoperite din fonduri europene.  

Baza sportivă va avea un teren fotbal la cele mai înalte standarde, tribună, vestiare, grupuri sanitare și dușuri. "Va fi un balon vidat, pe care sper[m din toată inima să îl vedem acoperit anul viitor, așa încât cetățenii să se bucure cât mai repede de această investiție", a mai spubliniat prim arul Cristian Mihai.  

Acesta ar fi unul dintre cele câteva proiecte europene cu ajutorul cărora comuna Tisău înflorește și se ridică la standardul unei zone turistice de elită. Administrația locală în vedere, de asemenea, pro­mo­varea valorilor și tradițiilor folclorice, prin organizarea de evenimente specifice, menite să prezența și aprecierea unui număr din ce în ce mai mare de turiști.

No votes yet