Share |

PROIECT FINALIZAT CU SUCCES! Au fost premiați câștigătorii (FOTO)

Responsabilii societății RER SUD S.A. i-au premiat, miercuri, pe câștigătorii proiectului de educație ecologică, desfășurat sub denumirea „Eco-Grădinița mea” respectiv „Eco-Școala mea!” în 25 de unități de învățământ din municipiul Buzău, pe perioada anului școlar 2017-2018.

„Cei mici au arătat că au înțeles sloganul proiectului "Aplicăm ce învățăm, în sacul galben selectiv colectăm!" și pe lângă colectarea deșeurilor în sacul galben, au arătat că se pricep să refolosească materialele reciclabile și să le transforme în lucruri folositoare.

Acesta este viitorul! Trebuie sa învățăm copiii de astăzi să fie adulții responsabili, civilizați de mâine! Doar așa putem avea un mediu curat și sănătos!”, a precizat Denisa Hâncu, responsabilul de relații cu presa din cadrul S.C. RER SUD S.A.

Fiecare unitate de învățământ câștigătoare a fost premiată cu câte 3 premii, premiul I, II si III acordându-se primelor 3 grupe sau clase care au strâns cele mai mari cantități de deșeuri reciclabile din gradiniță sau din școală.

No votes yet