Share |

S-a dat startul lucrărilor de construire a noii săli de sport din comuna Vadu Pașii

Comuna Vadu Pașii va avea în curând o sală de sport modernă. Primarul comunei, Gheorghe Firon a făcut publică transmisă de Compania Națională de Investiții Inspectoratului în Construcții, prin care a fost anunțată începerea lucrărilor de construire a unei noi săli de sport la Vadu Pașii, cu data de 16 martie.

Noua construcție va fi ridicată în apropierea Școlii Gimnaziale din Vadu Pașii, pe o suprafață de 1.030 de metri pătrați, iar suprafața desfășurată va fi de 1.270 de metri pătrați.

Potrivit proiectului, imobilul va avea un spațiu foarte mare de parcare, precum și un spațiu verde obligatoriu, ce va fi un adevărat loc de recreere.

,,Sala de sport va fi realizată în spatele bisericii de la Vadu Pașii. Am căutat să fie cât mai aproape de școala din centrul comunei unde avem cei mai mulți copii, să-și poată desfășura activitatea pe timp de iarnă. Era o problemă foarte delicată din punctul acesta de vedere. Investiția se ridică la aproape de 1 milion de euro și este realizată prin Ministerul Dezvoltării

(...) Au fost niște demersuri făcute cu ani în urmă și de data aceasta am găsit susținere deplină și sperăm să realizăm obiectivul respectiv, într-o perioadă cât mai scurtă”, declara anul trecut mass mediei, primarul comunei, Gheorghe Firon. Sala de sport va avea peste 100 de locuri în tribună și va fi identică cu cea din curtea Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaș Soter” din Buzău.

Sala va avea un teren modern, vestiare, băi și centrală termică proprie.

 

 

No votes yet