Share |

Se lucrează ziua și noaptea! Fără liber de 1 mai!

Viitoarea Cale a Eroilor din municipiul Buzău a văzut la începutul acestei săptămâni primul strat de asfalt. Lucrările se desfășoară la foc continuu, ziua și noaptea și vor continua inclusiv în minivacnța de 1 mai, după cum ne-a explicat directorul societății „Urbis Serv”, Silviu Nicoară. Au fost asfaltate inclusiv drumurile de pământ care mărgineau cimitirele din zonă, dar și o bandă de pe sensul de mers către ieşirea din oraş.

„Zilele următoare va fi asfaltat în întregime carosabilul dintre intersecţia cu bulevardul Mareşal Averescu până la noul sens giratoriu, străduțele dintre cimitire și se amenajează spațiile verzi, Cimitirul Eroilor și Cimitirul Rusesc. Primul trotuar, după cum vedeți, a fost finalizat”, a explicat directorul Urbis Serv, Silviu Nicoară.

Lucrările se desfășoară acum la cel de-al doilea trotuar, pe toată lungimea unităţii militare, așa încât lucrările să se finalizeze în timp util, până pe 16 – 17 mai, când la Buzău va avea loc cel mai mare eveniment închinat Centenarului.

No votes yet