Share |

Buzoianu Cristi Dumitru, eroul meciului din Ştefan cel Mare! (VIDEO)

Supranumit "Kun Aguero de România", buzoianul Cristi Dumitru și-a adus masiv contribuția în "Derby de România" pasându-i decisiv lui Olaru şi a înscriind al treilea gol după ce s-a distrat cu fundaşii centrali ai lui Dinamo: Popescu şi Grigore.

Cristian Dumitru este revelația fotbalului buzoian și o mare speranță a sportului cu balonul rotund.

Intrat pe teren în minutul 60, în locul lui Adi Popa, cel care deschisese scorul în prima parte, Cristi Dumitru a reușit, în 25 de minute, să ofere o pasă decisivă și să marcheze un gol, realizări ce o fac pe FCSB favorită la calificarea în finala Cupei României.

„Mă bucur că am reușit să marchez, am doar 18 ani. De mic îmi doresc să joc într-un derby și sunt foarte fericit că am marcat. Am condus meciul de la un cap la altul. Cred că scorul putea fi mult mai mare.

O să îl pun în ramă și să am amintiri. Va fi foarte greu pentru Dinamo să revină. Va fi o finală deschisă.

Eu am dat tot ce-i mai bun, mă bucur că Mister a avut încredere în mine și că nu l-am dezamagit. A avut încredere în mine și am marcat.

Nu am prietena”, a declarat Cristi Dumitru după meci.

Născut la Buzău, Cristi Dumitru este un produs sută la sută al centrului de copii şi juniori de la FCSB. Atacantul nu a debutat încă în Liga 1, dar a marcat deja în tururile preliminare din UEFA Europa League, cu Milsami Orhei.

În 2018, Dumitru a fost împrumutat la Academica Clinceni, unde a evoluat în 24 de meciuri şi a marcat 2 goluri.

Mihai Stoica îl compară pe atacantul de 1.73 cm cu argentinianul Kun Aguero, vârful lui Manchester City.

No votes yet