Share |

EMOȚII ȘI AȘTEPTĂRI MARI! Cel mai important eveniment pentru buzoieni are loc azi!

Astăzi are loc cel mai important și așteptat eveniment pentru buzoieni și anume partida de fotbal dintre echipele SCM Gloria Buzău si ACS Oțelul Galați, partidă cu miză extrem de importantă, la care vor participa un număr mare de spectatori buzoieni șii un grup de suporteri gălățeni.

Conform unui comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi, militarii instituției vor asigura măsuri de ordine publică și de siguranță a spectatorilor ce vor fi prezenți la acest meci. Aceștia vor coopera cu efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției Locale, in competenta ultimeia intrand accesul in stadion, paza vestiarelor și protectia arbitrilor, accesul, îndrumarea și supravegherea publicului.

Jandarmii buzoieni le recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar afecta buna desfășurare a acestei competiții sportive sau ar afecta climatul de ordine și siguranță publică în zona și incinta arenei sportive:  „Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar afecta buna desfăşurare a acestei competiţii sportive sau ar afecta climatul de ordine şi siguranţă publică în zona/ incinta arenei sportive.Potrivit  legislaţiei  în vigoare pe timpul competiţiei sportive, spectatorilor le este interzisă deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, fără drept; nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă. Totodată este interzis accesul în stadioane cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la manifestările sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciurilor, în apropierea şi în incinta arenelor sportive”.

Participanții la derby-ul  promovării vor avea parte de o surpriză plăcută din partea organizatorilor. Clubul buzoian, secția de aeromodelism va face o demonstrație de aeromodele cu două dintre modelele radiocomandate. ,,Va veni un sportiv de la secția de aeromodelism, cu unul, două modele radiocomandate, cu motoare electrice, care vor face un program complex de acrobații. Acolo, în timpul zborului, vom comenta ce figuri va executa cu modelele pe care le va aduce sportivul nostru”, a declarat recent, într-o conferință de presă Ovidiu Nica, antrenor coordonator al secției de modelism a Gloriei Buzău.

Astăzi, începând cu ora 15:00, echipa de fotbal a SCM Gloria Buzău va întâlni pe teren propriu, formația Oțelul Galați, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii a 3-a, Seria 1.  La meciul de astăzi și-au anunțat prezența o galerie a echipei Oțelul formată din cel puțin 200 de suporteri.

No votes yet