Share |

HC Buzău 2012 şi-a prezentat lotul în prezenţa preşedintelui CJ, Petre Emanoil Neagu

Echipa locală de handbal masculin, HC Buzău 2012, nou promovată în Liga Zimbrilor, primul eşalon valoric din ţară şi-a prezentat lotul de jucători pentru stagiunea care va începe în câteva zile, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul Consiliului Judeţean Buzău, principalul partener al buzoienilor. Evenimentul a fost organizat la sediul CJ Buzău ca urmare a recunoştiinţei arătate către forul condus de Petre Emanoil Neagu, prezent în cadrul întâlnirii cu reprezentanţii mass-mediei locale.

„Cu multă muncă suflet și pasiune față de sport s-a reușit ca o echipă de handbal masculin din Buzău să ajungă în premieră în prima ligă valorică. Consiliul Județean doar a impulsionat această performanță și cu bani foarte puțini acești băieți au făcut o surpriză frumoasă și au promovat. Cel mai important este că această promovare s-a făcut doar cu valori buzoiene” – Petre Emanoil Neagu, preşedinte CJ Buzău.

Şeful CJ Buzău a oferit explicaţii privitoare la bugetul echipei, menţionând că forul pe care îl conduce nu va putea aloca decât 700.000 de euro în acest an, pentru îndeplinirea obiectivului, adică menţinerea în prima ligă valorică. Pe lângă cele opt transferuri perfectate în pauza competiţională, la Buzău a sosit şi antrenorul Lotului Național al României, fostul sportiv de performanță Eliodor Voica, care va face echipă cu secundul Bogdan Constantin.

„Mă bucur tare, tare mult că alături de această echipă s-a alăturat un mare sportiv al handbalului românesc în calitate de antrenor, domnul Eliodor Voica căruia îi mulțumesc din suflet din partea CJ și a buzoienilor că a venit să ni se alăture nouă în acest proiect și să conducă această tânără echipă în Liga Zimbrilor” – Petre Emanoil Neagu, preşedinte CJ Buzău.

No votes yet