Share |

Hocheiştii juniori, prezenţi la Campionatul Naţional

Ca o recunoaştere a valorii hochei-ului buzoian, trei hocheişti crescuţi şi  formaţi la CS Ice Magic Buzău, de către antrenorii Cristi Mănăilă şi Adrian Necula, au fost legitimaţi la clubul Olimpia Ploieşti. Este vorba despre apărătorii Mareş Grigore şi Radu Păunoiu, alături de atacantul Alexandru Masgras.

Deoarece la CS Ice Magic Buzău, nu există categorie de vîrstă mai mare de  U12, aceştia evoluează în acest sezon pentru clubul prahovean, la U14.

În grupa în care este repartizată Olimpia Ploieşti, mai evoluează Lot Bucureşti, Dunărea CSU Galaţi şi Dinamo Chişinău, echipa de dincolo de Prut, absentînd la acest prim turneu.

O primă performanţă deja a fost obţinută la Bucureşti, în acest week-end, cînd la debutul noului sezon 2011-2012, aceştia au obţinut o frumoasă şi preţioasă victorie în faţa unei centru cu mare tradiţie în hochei pe gheaţă, Dunărea CSU Galaţi, la un scor clar, 6-2, succes la care buzoienii şi-au adus din plin contribuţia. O victorie cu atât mai preţioasă, cu cât ea a venit după ce în prima partidă, a fost consemnat un eşec în faţa echipei Lot Bucureşti. În lipsa moldovenilor de la Dinamo Chişinău, în ultima zi de turneu, Olimpia Ploieşti a susţinut o partidă de verificare în fata unei combinate a clubului Triumf Bucureşti, un antrenament extrem de util, în care rezultatul final a contat doar pentru palmares, MVP-ul meciului fiind desemnat Ionuţ Masgras component al Ice Magic Buzău, o tânără speranţă a hocheiului pe gheaţă.

Your rating: Nimic Average: 4.7 (12 votes)