Share |

Marina Baboi, dublă campioană internațională a României

Seara magica pentru cea mai noua componenta a SCM GLORIA BUZAU , sprintera MARINA ANDREEA BABOI , cea care a devenit in week-end dubla campioana internationala a Romaniei ! 

               Cea de-a 63-a editie a Campionatelor Internationale de atletism ale ROMANIEI si-a desfasurat intrecerile in 2-3 iuniei la Cluj , reunind la start 252 de atleti din 8 tari . Proaspata componenta a SCM GLORIA , MARINA BABOI , eleva profesoarei DOINA VOINEA , a facut un concurs magnific invingand fara drept de apel in ambele probe in care a luat startul 100m plat si 200m plat , aducand in vitrina clubului buzoian primele medalii de aur intr-o intrecere a seniorilor ! Mai mult , in ambele probe MARINA a alergat cei mai buni timpi din cariera , 11,51s la 100m si 23,81s la 200m , performante de top european U20 , top unde vitezista  buzoiana ocupa locul 3 la 100m si locul 9 la 200m ! 

               MARINA BABOI a fost singura atleta dubla medaliata cu aur la aceasta editie a Internationalelor ROMANIEI , indeplinindu-si baremurile de calificare atat la 100m cat si la 200m la Campionatul mondial U20 ce va avea loc in iulie in FINLANDA , oferindu-si singura un cadou extraordinar cu ocazia implinirii pe 04 iunie a varstei de 19 ani ! 

                 MARINA BABOI se instaleaza prin prisma performantelor obtinute in fotoliul de lider national absolut al sprintului romanesc dar si de  lider balcanic absolut !

No votes yet