Share |

Nu s-au cumpărat caietele de sarcini pentru participarea la licitația privind reabilitarea și modernizarea Stadionului de Atletism

Nicio firmă nu s-a înscris în cursa pentru obținerea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Stadionului Municipal de Atletism. Termenul limită de organizare a licitaţiilor a expirat în data de 8 martie.

Potrivit responsabililor din cadrul Primăriei municpiului Buzău, S.C. Urbis Serv S.A. are are dotarile necesare şi are toate șansele în aceste condiții să se angajeze la realizarea proiectului, chiar dacă societatea în cauză este şi principalul operator în lucrările de infrastructură şi de transformare ale oraşului.

Autoritățile locale au promis că Stadionul de Atletism va fi refăcut total, de la suprafaţa de concurs, până la vestiare şi va dispune de toate dotările necesare unui stadion modern. După finalizarea lucrărilor, pe Stadionul Municipal de Atletism se va putea desfăşura orice tip de competiţie naţională pentru copii, juniori sau seniori şi chiar unele competiţii internaţionale.

Urmează să fie luată în cel mai scurt timp o decizie în privinţa încredinţării lucrărilor societăţii Urbis Serv şi a contractării unui consultant cu experienţă în domeniu.

No votes yet