Share |

O mie de copii din Buzău va face galerie echipei naționale în această seară, la meciul cu selecționata Norvegiei

O mie de copii din Buzău vor pleca marţi după-amiază cu autocarele şi microbuzele şcolare către Bucureşti, la Arena Naţională, acolo unde se va disputa meciul dintre România şi Norvegia. Copiii sunt majoritatea din mediul rural. Fiecare în parte va primi un sandvici şi o băutură răcoritoare. FRF a anunţat că în jur de 30.000 de copii vor asista marţi seară la meci. Președintele AJF Buzău, care s-a implicat personal în desfășurarea acțiunii respective la Buzău, Adrian Petre, a scris pe pagina sa de Facebook:

„Draga Huliganule,

Mulțumesc că ai dat ocazia ca 30000 de copii să ajungă pe stadion. Totuși, nu pot să nu mă gândesc la părinții acestora, adevărați iubitori de fotbal care sunt nevoiți să stea acasă din cauza ta.

A fi ultras înseamnă a fi suporter dedicat, înseamnă a fi alături de echipă atât în momentele de glorie, cât și în cele de răscruce. Deși înteleg că stadionul nu este sală de teatru, suporterul dedicat trebuie să respecte reguli care țin de civilizație, de ordine și de bun simț elementar.

Sunt sigur că mâine cei 30.000 de copii prezenți îți vor preda o lecție despre cum să susții echipa natională.

Mulțumesc pe această cale părinților și dascălilor din județul Buzău care ne-au încredințat aproximativ 1000 de copii pentru a fi alături de echipa națională la meciul crucial cu Norvegia.

Iar pentru tine, huliganule, am un singur mesaj:

#staiacasa"

 

No votes yet