Share |

Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu îl susține pe Lupescu în fieful lui Bodescu: „Dintre Burleanu și Lupescu îl prefer pe ultimul!”

Președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, și-a manifestat public susținerea pentru candidatura lui Ionuț Lupescu la funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, potrivit stiripesurse.ro. Fostul Viceprim-ministru consideră că educația, experiența și modul în care este văzut de lumea fotbalului european îl poziționează pe Lupescu drept cea mai bună variantă pentru șefia fotbalului românes

”Nu am prea multe ce să vă spun. Doar că dintre Burleanu și Lupescu îl prefer pe ultimul. A fost un fotbalist pe care l-am respectat, e un tip educat, instruit, bine văzut în lumea fotbalului mondial. Sunt convins că va face bine fotbalului românesc dacă va ajunge președintele FRF”, a declarat Ciolacu pentru site-ul buzoienii.ro.

 

Astfel este demolat mitul conform căruia Buzăul este fieful actualei conduceri a FRF și că membrii afiliați din județ vor vota în bloc cu Răzvan Burleanu, președintele încă în funcție. După semnalul public transmis de Ciolacu, care conduce județul Buzău cu mână de fier, este foarte puțin probabil ca votul cluburilor buzoiene să mai meargă către Burleanu. O sfidare ”pe față” a președintelui PSD Buzău ar atrage, mai mult ca sigur, mânia acestuia.

Alegerile pentru funcția de președinte al FRF vor avea loc în data de 18 aprilie. Principalii contracandidați sunt Răzvan Burleanu și Ionuț Lupescu, iar toate semnalele indică o victorie zdrobitoare în favoarea celui din urmă.

Cele mai importante case de pariuri din România îl creditează pe ”Kaiser” cu prima șansă, sondajele realizate în rândul votanților indică un trend crescător pentru acesta, majoritatea covârșitoare a suporterilor este tot de partea lui și din ce în ce mai multe personalități din România și din străinătate își declară public susținerea pentru reprezentantul Generației de Aur.

În acest context, rând pe rând, membrii afiliați din țară au migrat către tabăra de susținători ai lui Lupescu, consolidându-i acestuia startul din ”pole-position” la alegeri.

No votes yet