Share |

S-au demarat lucrările aferente unui proiect important al comunei Tisău

Promisiunea primarului Mihai Cristian Ionel de a construi o bază sportivă ultramodernă în comuna Tisău, prinde contur. Lucrările de amenajare a terenului de minifotbal din localitatea Ciolanu au fost demarate și urmează să fie concretizată o investiție de 50.000 de euro, care înseamnă ridicarea de la zero a unei baze sportive ultramoderne în zona mai sus menționată, Ciolanu fiind una dintre zonele preferate de miile de turiști care vin aici.

Proiectul a fost pregătit, s-a lansat, iar desfășurarea lucrărilor va avea loc anul acesta atât timp cât vremea de afară o va permite. Banii care acoperă cheltuielile de investiție sunt asigurați printr-un scenariu de finanțare european.

La momentul lansării proiectului, primarul comunei Tisăi, Mihai Cristian Ionel declara: “Am vizitat mai multe localități din afara țării și am apreciat accentul care se pune sport și viață sănătoasă în alte țări. De aceea, am decis să amenajăm și noi la Tisău o bază sportivă cu un teren de fotbal acoperit, un balon vidat, care să servească nevoii de mișcare a tinerilor și cetățenilor comunei, dar și a turiștilor care vin în zona noastră”

Acesta este unul dintre cele mai importante proiecte demarate la nivelul comunei Tisău care, odată concretizate, vor aduce un plus în confortul cetățenilor, paleta de servicii publice, dar și în imaginea comunei Tisău.

Proiectul în baza căruia comuna va beneficia de o bază sportivă ultramodernă se ridică la 50.000 de euro, cheltuieli care vor fi acoperite din fonduri europene.

Baza sportivă va avea un teren fotbal la cele mai înalte standarde, tribună, vestiare, grupuri sanitare și dușuri. "Va fi un balon vidat, pe care sperăm din toată inima să îl vedem acoperit anul viitor, așa încât cetățenii să se bucure cât mai repede de această investiție", a mai subliniat prim arul Cristian Mihai.

Acesta ar fi unul dintre cele câteva proiecte europene cu ajutorul cărora comuna Tisău înflorește și se ridică la standardul unei zone turistice de elită. Administrația locală în vedere, de asemenea, pro­mo­varea valorilor și tradițiilor folclorice, prin organizarea de evenimente specifice, menite să prezența și aprecierea unui număr din ce în ce mai mare de turiști.

 

 

 

No votes yet