Share |

Secundul Gloriei, Alexandru Ciobanu, reţinut 50 de minute de către Jandarmeria Română !

Gloria bifează o nouă înfrîngere 1-2 la Brăneşti

BĂTUŢI ŞI LA FOTBAL... ŞI LA PUMNI.

Incidente şi pumni la finalul meciului de la Brăneşti, unde jandarmeria într-un nou acces de forţă, a reţinut abuziv un oficial al Gloriei, secundul Alex Ciobanu fiind săltat şi reţinut într-o dubă, timp de 50 de minute. Concret, la finalul întîlnirii, portarul gazdelor a sărit la bătaie, lovind un jucător buzoian, iar în mele-ul format, au pătruns şi jandarmii, aceştia deşi fără drept de a pătrunde în spaţiul de joc, au ţinut cu tot dinadinsul să îşi arate „muşchii”,reuşind să intensifice conflictul.

Cu atît mai regretabil acest incident, deoarece este implicată o instituţie publică care are menirea de a veghea asupra ordinii publice, ÎN AFARA ARENELOR, nu de a intra ABUZIV pe un teren de fotbal.

În urma eşecului de la Brăneşti, Gloria ocupă după nouă etape locul al XV-a în clasament, penultimul, cu doar 8 puncte, în timp ce Victoria Brăneşti a urcat pînă pe locul XI, cu 11 puncte acumulate în clasament. Marcatori, Ispir min.77 şi Zuluf 80 pentru Brăneşti, respectiv Câmpeanu min.88 pentru Gloria.

Echipa Gloriei, antrenor Mihai Ciobanu :

Sârbu, Berceanu, Filip, Ţabără, M. Puşcă, Spătaru, Tudor, Jercălău, Corcoveanu, Prodan, Câmpeanu.

Rezerve: Coman, Roşca, Manea, Oprea, Păun, Şerban, Mihălcescu.

Victoria Brăneşti : Bordeanu, Crăciun, Marincău, Lorincz, Isac, Ispir, Chiriţă, Alexandru, Todoran, Stanciu, Oprea. Antrenor, Ciprian Urican. Jucători de rezervă, Savu, Cărpinişan, C. Herea, Zuluf, Vasilescu, Nicodim, Voicu.

Your rating: Nimic Average: 3.8 (13 votes)