Share |

Succese pe banda rulanta pentru atletismul buzoian

 

        Weekend atletic plin pentru sportivii buzoieni , acestia participand la nu mai putin de 3 Grand Prix-uri : Grand Prix de aruncari la Onesti , Grand Prix de copii 1,2 si 3 la Constanta si Grand Prix de copii 1,2 si 3 la Bucuresti !

         La Onesti , Marius Bira , LPS Buzau , pregatit de prof. Gicu Harjoi , si-a demonstrat forma deosebita in care se afla realizand record national de juniori 3 la aruncarea greutatii 4kg , cu o performanta de 18,30m depasind vechiul record cu 25cm .Marius a avut si o aruncare excelenta la aruncarea discului 1kg 52,85 anuntandu-se favorit la medalii in finala campionatului national de juniori 3 . Celalalt aruncator buzoian prezent la Onesti , cadetul Catalin Apostol , CSM Buzau , deasemeni pregatit de prof. Gicu Harjoi a ocupat pozitia a treia in clasamentul probei de aruncare a greutatii 5kg  ( record personal )si locul 2 la aruncarea discului 1,5kg .

         Legiunea copiilor de la CSM Buzau , pregatita de prof. Alexandru Medvediuc , s-a deplasat la Bucuresti de unde a revenit cu 5 clasari pe podium :  Cristian Robert , copil 1 ( sportivi nascuti 2003-2004 ), a castigat probele de 80m plat si 300m garduri ; la aruncarea mingiei de oina copii 2 ( sportivi nascuti 2005-2006 ) Neagu Teodor s-a clasat pe prima pozitie , Brancoveanu Bogdan pe locul 3 si Dragan Mihai pe locul 4 ; la copii 3 ( sportivi nascuti 2007-2008 ) , Mangalea Denis a urcat pe pozitia a doua la aruncarea mingiei de oina .

        La Constanta s-a deplasat ,,combinata " LPS - CSS  , revenita si ea la Buzau cu 4 clasari pe podium :  stafeta de 4x100m , copii1 , pregatita de profesorii Cucu Riki si Paul Samoila , a LPS Buzau in componenta Muresanu Georgian , Dinu Georgian , Hulasu Mihail si Sandu Georgian a sosit pe locul 1 ; proba de 200m plat copii 1 , a adus pe primele 2 pozitii ale clasamentului pe Hulasu Mihail CSS Buzau , pregatit de prof Gabriel Nicolau - locul 1 si Dinu Georgian , LPS Buzau , antrenor prof Cucu Riki , pe locul 2 ; Sandu Georgian , PLS Buzau , elevul prof  Paul Samoila a invins in proba de 80m plat . 

No votes yet