Share |

Content about Monden

Martie 9, 2018

Dacă nu v-ați programat ceva pentru ziua de sâmbătă, Casa Matei vă așteaptă să petreceți o seară de neuitat cu muzică live din Basarabia și Rusia, în interpretarea Cristinei Isac de la  „Teatrul de Revistă Constantin Tănase”. Programul artistic va debuta la orele 19.00, iar organizatorii promit că va fi o seară specială, așa cum ne-au obișnuit până acum.

Septembrie 10, 2015

Mâine este ultima zi de înscriere! Festivalul Național Premiile Music Factory este o manifestare artistică la nivel național organizată de Asociația Culturală Music Factory și Internațional Artist Management.

Martie 13, 2014

Astăzi, începând cu ora 10:00, trei echipe formate din polițiști de la IPJ Buzău au lăsat uniforma pentru șorțul de bucătar, în cadrul unei probe-concurs de gastronomie ce face parte din activitățile dedicate Zile Poliției Române.

Noiembrie 19, 2012

Seara de sambata 17 noiembrie a.c. a fost una „altfel”. Viceprimarul Marcel Ciolacu si Eugen Teodorovici au luat parte la concertul trupei „Old Fish Jazzband” din Cafeneaua Artistilor. In cadrul spectacolului oferit de candidatii USL la alegerile parlamentare, s-a putut auzi ritmurile celui mai vechi jazz din lume, cantat cu instrumente tipice anilor ’20.

Octombrie 24, 2011

Legendarul Florin Piersic e unul dintre cei mai mari actori români în viaţă, are la activ peste 50 de filme, piese de teatru, binecunoscutul Margelatul cu seminţele, pentru cei mai micuţi în vârstă.

Octombrie 21, 2011

Una dintre cele mai bune voci feminine din România, Paula Seling, îi va încânta vineri seară  pe buzoieni, printr-un recital de o oră şi jumătate în Cafeneaua Artiştilor. Artista îşi va începe show-ul după ora 22.00, intrarea în clubul de pe bulevardul Nicolae Bălcescu costând 25 de lei de persoană.

Octombrie 20, 2011

Carla Bruni a născut miercuri seară o fetiţă, potrivit cotidianului francez Le Figaro, care citează Europe 1. Aceasta este prima dată în istoria Republicii Franceze când un presedinte în exerciţiu a devenit tată.

La acea oră, Nicolas Sarkozy se afla la Frankfurt pentru o reuniune pe teme economice cu cancelarul german Angela Merkel.

Octombrie 18, 2011

Deşi încearcă să ascundă relaţia cu actorul Bradley Cooper, Jennifer Lopez, care se află în plin divorţ de Marc Anthony, nu mai poate ţine secret acest lucru.

 

Octombrie 12, 2011

Dacă te intrebi ce au în comun pastelurile, griurile metalice,nuanţele de nude şi albastru închis iţi spunem noi: toate reprezinta trendurile acestui sezon care sa ne orienteze catre o dilema perfecta: cum ne mai pictam unghiile. Ai ca sursa de inspiratie show-urile Marc Jacobs, Chanel, Vena Cava si Jason Wu.

 

Octombrie 11, 2011

Diana Codruta Dinu a câştigat la Miss Teenager Universe în Guatemala trei premii: Miss Internet, Miss Best Bodz şi locul doi la Miss Teenager Universe 2011.

Faţă de anul trecut, România şi-a menţinut poziţia ocupată şi a reuşit să câştige competiţia pe internet. Diana Dinu a fost declarata Miss Teenager România si se pare că ne-a făcut mândri si pe plan internaţional, obţinând o poziţie atât de bună.

Octombrie 11, 2011

(Foto: vedete-monden.com)
„Trădarea” ar fi fost, de fapt, o răzbunare după ce s-a scris că Brad Pitt, starul care va împlini în decembrie 48 de ani îsi petrece suspect de mult timp alaturi de frumoasa lui asistenta.Cel putin asa sustine un martor misterios, citat de tabloidul american Star.

Octombrie 10, 2011

În sezonul rece, mâneca lungă va deveni must have, la fel materialul: trebuie să fie fluid, preţios şi calin, să adore pur şi simplu silueta!
 Rochia maxi se reinventează şi accede către o sferă a eleganţei absolute.YSL propune creaţiile suave, monocrome, din mătase naturală, decorate cu funde supradimensionate, coliere încorporate şi centuri subţiri, aurii.