Share |

Content about Monden

Martie 9, 2018

Dacă nu v-ați programat ceva pentru ziua de sâmbătă, Casa Matei vă așteaptă să petreceți o seară de neuitat cu muzică live din Basarabia și Rusia, în interpretarea Cristinei Isac de la  „Teatrul de Revistă Constantin Tănase”. Programul artistic va debuta la orele 19.00, iar organizatorii promit că va fi o seară specială, așa cum ne-au obișnuit până acum.

Septembrie 10, 2015

Mâine este ultima zi de înscriere! Festivalul Național Premiile Music Factory este o manifestare artistică la nivel național organizată de Asociația Culturală Music Factory și Internațional Artist Management.

Martie 13, 2014

Astăzi, începând cu ora 10:00, trei echipe formate din polițiști de la IPJ Buzău au lăsat uniforma pentru șorțul de bucătar, în cadrul unei probe-concurs de gastronomie ce face parte din activitățile dedicate Zile Poliției Române.

Noiembrie 19, 2012

Seara de sambata 17 noiembrie a.c. a fost una „altfel”. Viceprimarul Marcel Ciolacu si Eugen Teodorovici au luat parte la concertul trupei „Old Fish Jazzband” din Cafeneaua Artistilor. In cadrul spectacolului oferit de candidatii USL la alegerile parlamentare, s-a putut auzi ritmurile celui mai vechi jazz din lume, cantat cu instrumente tipice anilor ’20.

Octombrie 24, 2011

Legendarul Florin Piersic e unul dintre cei mai mari actori români în viaţă, are la activ peste 50 de filme, piese de teatru, binecunoscutul Margelatul cu seminţele, pentru cei mai micuţi în vârstă.

Octombrie 21, 2011

Una dintre cele mai bune voci feminine din România, Paula Seling, îi va încânta vineri seară  pe buzoieni, printr-un recital de o oră şi jumătate în Cafeneaua Artiştilor. Artista îşi va începe show-ul după ora 22.00, intrarea în clubul de pe bulevardul Nicolae Bălcescu costând 25 de lei de persoană.