Share |

Content about Politica

August 10, 2020

UPDATE: Poliția a ajuns în fața sediului PNL, unde, alături de consilierul județean Georgian Calotă mai protestează alți patru membri ai PNL Buzău, care s-au alăturat între timp. colegi. Oamenii legii le-au cerut protestatarilor să renunțe la pancarrte, conform legislației în vigoare, care reglementează acțiunile de acest gen pe timp de pandemie.

 

 

ȘTIREA INIȚIALĂ: Consilierul județean liberal Georgian Calotă protestează în acest moment în fața sediului PNL Buzău, de pe strada Ion Băieșu.

August 3, 2020

Camera Deputaților, în cadrul lucrărilor sesiunii extraordinare, a adoptat marți proiectul de Lege privind unele măsuri pentru deblocarea procesului de restituire a terenurilor către foștii proprietari.

August 3, 2020

Zilele trecute, în prezența președintelui Felix Rache, o parte din echipa

condusă de Doru Muzgoci pe Valea Buzăului a avut cea mai importantă ședință de

până acum, stabilirea candidatului pentru fotoliul de primar al orașului Nehoiu, și

candidații care vor reprezenta partidul în lupta pentru Consiliul Județean. De

comun acord, s-a stabilit ca omul de afaceri Radu Bularcă, foarte iubit și respectat

Iulie 20, 2020

Blatul din cadrul CLM Buzău, dintre PSD și PNL a continuat și azi, când reprezentanții celor două partide alături de primarul Toma au amanetat viitorul copiilor noștri. Consilierul PRO România, Constantin Ionescu,  singurul poate care a luat atitudine de fiecare dată când lucrurile au sărit calul în materie de cheltuieli nejustificate, a adoptat și azi poziția corectă, imediat după încheierea ședinței, printr-o amplă postare pe contul său personal de facebook.

Iulie 20, 2020

Actualul șef al Comisariatului Gărzii de Mediu și fost prefect al județului Buzău, Carmen Ichim, explică actuala ofensivă a Prefecturii împotriva sa și spune că este o strategie a conducerii PMP de a-i forța mâna să o înroleze în partidul lui Traian Băsescu.

Iulie 14, 2020

Camera Deputaților a adoptat proiectul care modifică Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate.

Astfel, de la alineatul (4) al articolului 6 a fost eliminată sintagma „în fața autorităților române și străine” pentru a permite ca pașaportul în toate formele sale să reprezinte act prin care se face dovada identității și în fața unor entități terțe.

Iulie 5, 2020

Președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu, dinamitează discursul neinspirat al liberalului Cristi Romanescu, care se plângea recent că lupta cu PSD-ul este grea în județul nostru și afirma că strategia partidului vizează doar alegerea consilierilor locali. Deputatul PMP nu se oprește la a critica atitudinea pasivă a liberalilor. Mocanu își asumă din nou rolul de lider al Opoziției locale și arată care este strategia pentru a învinge PSD, chiar acasă la Marcel Ciolacu.

Iulie 1, 2020

În contextul raportărilor cetățenilor îngrijorați cu privire la transporturile de lemn, observate din ce în ce mai des de la începutul anului, deputatul social democrat buzoian Ionela Dobrică s-a adresat premierului.

Prin întrebarea parlamentară transmisă în luna aprilie, deputatul a cerut guvernului să precizeze cât lemn a fost scos din țară în perioada 1 ianuarie-10 aprilie 2020 exprimat în metri cubi, atât la export, cât și intracomunitar, dar și în perioada similară din anul 2019.

Iunie 26, 2020

În cadrul conferinței de presă organizate, vineri, de PNL Buzău, președintele organizației județene, deputatul Cristinel Romanescu a precizat printre altele că Viorel Ștefu ar ales barca liberală cu mult timp înainte, dar că perioada de criză i-a împiedicat să îl prezinte public.

Iunie 26, 2020

Medicul stomatolog Mădălina Munteanu este noul membru al Organizației Municipale a PSD Buzău și va face parte din echipacu care primarul Constantin Toma se va bate pentru Consiliul Local Municipal

Iunie 15, 2020

Comisia de Buget-Finanțe din Camera Deputaților poate fi un partener pentru mediul de afaceri, în încercarea de repornire a economiei postpandemie, potrivit președintelui comisiei, deputat PSD Sorin Lazăr. În opinia a, esențială este demararea investițiilor.