Share |

Content about Politica

Mai 28, 2020

Camera Deputaților a adoptat proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.43/2020 pentru aprobarea unor măsuri de sprijin decontate din fonduri europene, ca urmare a răspândirii coronavirusului COVID-19, pe perioada stării de urgență.

Mai 27, 2020

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va candida la viitorul congres al partidului și a mai spus că un congres al partidului trebuie organizat cât mai repede.

Mai 21, 2020

Sunt senator de Buzău, ales în anul 2016 în Circumscripția electorală numărul 10 și sunt râmniceancă. Nu am cuvinte ca să îmi arăt întreaga indignare în legătură cu tragedia apărută ca efect direct al transformării unicului spital din Râmnicu Sărat în ”spital-tampon”, în urmă cu două luni și jumătate, printr-un ordin aberant al Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Mai 19, 2020

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a dat de pământ cu Guvernul, ieri, într-o luare de cuvânt pe care a avut-o de la tribuna Camerei Deputaților, Guvern pe care l-a acuzat de "crimă asupra poporului român", precum și că își bate joc de români minţindu-i şi ascunzându-le adevărul.

Mai 18, 2020

Prin Hotărârea nr. 690/2019 se înființa în septembrie anul trecut Banca de Resurse Genetice Vegetale - pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice și Medicinale Buzău.

Obiectul principal de activitate al băncii: explorarea, inventarierea, colectarea, cercetarea-dezvoltarea și conservarea resurselor fitogenetice. Mai concret, printre altele, protejarea soiurilor românești de legume, îmbunătățirea acestora prin cercetare și multiplicarea pentru producție a semințelor de legume care ar putea asigura necesarul de hrană al României.

Mai 14, 2020

Suntem siguri, la cum evoluază lucrurile, că viitorul acestei țări sunt tinerii, iar generațiile actuale de politicieni vor trebui să facă pasul firesc în spate pentru a-i lăsa pe aceștia să-și ocupe locurile pe care le merită în istoria României. Și fideli acestei devize, Organiazația Buzău a PRO România s-a pregătit deja pentru a veni în sprijinul celor care, de la 1 iunie încep din nou școlile, adică elevii de clasa a opta și din anul terminal de liceu, care vor intra și în febra examenelor.

Mai 14, 2020

Secretarul executiv al Organizației PSD Buzău, Romeo Lungu, însoțit de câțiva dintre tinerii membri ai organizației, s-a prezentat, joi diomineață, la Centrul de Tuansfuizii din Buzău, pentru a dona sânge. Donatorii au parcurs procedura specifică de triere, care în contextul actual, de pandemie, investighează în plus și istoricul de călătorie, posibilul contact cu persoane infectate și posibilele simptome ale infecției. 

Mai 10, 2020

Spitalul Militar transmite, într-un comunicat, că Marcel Ciolacu a suferit un episod lipotimic și hipocalcemie.

Mai 10, 2020

Unul dintre cei mai duri critici ai PSD, omul de afaceri Ion Nicolae, liberal autentic, nu a rămas indiferent la necazul prin care a trecut astăzi liderul social democraților, buzoianul Marcel Ciolacu. Deși, spune el, nu au fost puține războaiele pe care le-au dus cei doi, situația în care s-a aflat astăzi Marcel Ciolacu l-a impresionat.
Prin intermediul ziarului nostru, Ion Nicolae a ținut să transmită aceste gânduri:

Aprilie 30, 2020

Miercuri seară, la o televiziune publică și la o oră de vârf, președintele PRO România a făcut o analiză lucidă a stării politice și economice din țară, demontând ipoteza cum că unii vor să vândă Ardealul, subiect lansat de Guvernul Orban și Președintele Iohannis doar pentru a distrage atenția de la adevăratele nevoi ale poporului. Victor Ponta ieșise public în decursul aceleiași zile pe pagina sa de facebook prezentând atât motivul izbucnirii acestui scandal, dar și cei patru vinovați: