Share |

Content about Sănătate

Noiembrie 29, 2019

Reabilitarea blocului operator al Spitalului Judeţean Buzău  va intra în curând într-o nouă fază. Practic se vor continua lucrările stopate de firma care a câștigat licitația cu scopul de a condiționa finanțatorul să-i accepte anumite condiții. 

Aprilie 22, 2019

Mai bine o sută de cazuri de rujeolă au fost confirmate în 12 judeţe şi în Bucureşti, în perioada 15 – 19 aprilie, potrivit datelor Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, publicate pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică. Conform sursei citate, numărul total de cazuri de rujeolă confirmate în România, raportate până la 19 aprilie, este de 16.552, fiind înregistrate 62 de decese.

Februarie 4, 2019

O fetiță de numai cinci luni a decedat în Spitalul Județean de Urgență Buzău, la câteva ore după internare.

Ianuarie 29, 2019

Declararea oficială a epidemiei de gripă ar putea să aibă loc în cazul celei de-a treia săptămâni epidemiologice, după cum a ținut să precizeze astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, medicul epidemiolog Carmen Scântei, reprezentant al Direcțieid e Sănătate Publicp Buzău.

La nivelul județului Buzău s-au înregistrat până la acest moment 64 de cazuri de gripă, dintre care 3 numai săptămâna aceasta, date care au fost deja raportate de instituția mai sus citată Institutului Național de Sănătate Publică.. 

Octombrie 25, 2018

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a scos la concurs 15 posturi de medic, autorităţile fiind pregătite să le ofere celor interesați un bonus de 2.900 de lei, timp de şase luni, iar pentru cei din alte judeţe, locuinţă de serviciu.