Share |

Content about Social

Mai 20, 2019

Primarul municipiului Buzău, judeţul Buzău;

În temeiul art. 39, alin. (1), art. 68, alin. (1) şi art. 115, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

 

      D I S P U N E :

 

Mai 16, 2019

În conformitate cu dispoziţiile art. 7, alin. (1) și (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, în calitate de primar, aduc la cunoştinţă publică faptul că pentru şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din luna iunie 2019 a fost iniţiat următorul proiect de hotărâre cu caracter normativ:

 

Mai 13, 2019

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău recrutează candidaţi pentru participarea la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale M.A.I., respectiv în instituțiile de învățământ ale M.Ap.N. care pregătesc personal pentru nevoile unităţilor M.A.I.

Mai 8, 2019

În conformitate cu dispoziţiile art. 7, alin. (1) și (2) din Legea nr. 52/2003

privind transparenţa decizională în administraţia publică, în calitate de primar,

aduc la cunoştinţă publică faptul că pentru şedinţa ordinară a Consiliului Local al

Municipiului Buzău din luna iunie 2019 a fost iniţiat următorul proiect de hotărâre

cu caracter normativ:

Mai 8, 2019

Desfășurarea ceremoniilor cu ocazia sărbătoririi zilei de 9 mai – ”Proclamarea Independenţei de stat a României“, a ”Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al doilea Război Mondial” şi a “Zilei Uniunii Europene” impun restricţii de circulaţie în municipiul Buzău, pe Calea Eroilor la Cimitirul Eroilor, între orele 09.30-11.15.

Mai 7, 2019

Consiliul Judeţean Buzău este convoacat în şedinţă extraordinară, joi, 09 mai, la ora 09:00, la sala D. Filipescu.

Mai 6, 2019

Planul de dezvoltare a comunei Vadu Pașii se concretizează cu cu pași repezi. Rând pe rând, măsurile  de dezvoltare a infrastructurii tehnico-edilitare promise de conducerea administrației locale sunt puse în practică îmbunătățind viața cetățenilor comunei.

Comuna Vadu Pașii intră într-o fază de progres vizibil sub administrarea primarului Gheorghe Firon, care pune în aplicare un program concret de refacere a infrastructurii și de dezvoltare a serviciilor destinate cetățenilor.

Mai 5, 2019

O avarie la rețeaua de alimentare cu apă din zona Bazar, apărută în această seară, a lăsat mai multe apartamente din zona Bazar fără apă rece.

Mai 5, 2019

"Serviciul de alimentare cu apa va fi sistat in data de 06.05.2019, in intervalul orar 09:00-13:00, fiind afectati consumatorii blocurilor: 7A, 7B, 7C, 7D, 9A, 53, scara B si 138, aferente punctului termic nr. 10 din municipiul Buzau. Masura este necesara pentru lucrari de mentenanta. La reluarea furnizarii serviciului este posibil ca apa sa prezinte, pentru scurt timp, turbiditate", se arată în comunicatul de presă transmis de Compania de Apă.

Mai 3, 2019

În mai multe zone ale orașului s-a întrerupt furnizarea apei potabile. O situație neprevăzută, care are o explicație ce vine din partea reprezentanților Companiei de Apă.

Mai 3, 2019

Planul de modernizare a drumurilor al administrației județene, propus pentru acest an, cuprinde multe drumuri ce au importanţă turistică şi vor fi modernizate din fondurile proprii ale judeţului, dar şi din fonduri alocate de guvern. 80 de kilometri de drumuri din judeţ vor fi modernizate, 4 milioane de euro fiind suma alocată  de Consiliul Judeţean Buzău, în 2019, pentru asflatări.

Mai 3, 2019

Regulamentul de organizare a ediţiei din acest an a Târgului Drăgaica se află, în aceste zile, în dezbatere publică.

Mai 2, 2019

    În urma reclamațiilor venite din parte locuitorilor din câteva zone ale muicipiului Buzău cu privire la calitatea apei furnizate în pragul Sărbătorii Paștelui, Compania de Apă a decis să reducă facturile la serviciul respectiv acolo unde s-au înregistrat probleme. 

Mai 2, 2019

În conformitate cu dispoziţiile art. 49, alin. (2), din Legea nr. 215/2001 a administrației publice locale, cu modificările și completările ulterioare, în calitate de primar al municipiului Buzău, aduc la cunoştinţă publică faptul că în şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din 24 aprilie 2019 au fost adoptate următoarele hotărâri cu caracter normativ:

Aprilie 24, 2019

Începând cu data de 02.05.2019 se produc următoarele modificări în programul de transport public al operatorului regional  TRANS BUS S.A. după cum urmează:

a) Traseul 5 : se introduce în programul de duminica o semi cursă cu plecare la ora 05:39 din stația  Pod Vadu Pașii. 

b) Traseul 6 : cursa cu plecare din stația Gară de la ora 22:00 devine 22:10 de luni până duminică.

Aprilie 24, 2019

Mai multe drumuri judeţene şi comunale din zona de nord a judeţului Buzău, care nu au fost asfaltate niciodată, vor fi modernizate în acest an. Cele mai multe dintre aceste şosele au importanţă turistică şi vor fi asfaltate din fondurile proprii ale judeţului.

Aprilie 22, 2019

Primarul municipiului Buzău, judeţul Buzău;

În temeiul art. 39, alin. (1), art. 68, alin. (1) şi art. 115, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

 

      D I S P U N E :

 

Aprilie 22, 2019

În conformitate cu dispoziţiile art. 7, alin. (1) și (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, în calitate de primar, aduc la cunoştinţă publică faptul că pentru şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din luna mai 2019 a fost iniţiat următorul proiect de hotărâre cu caracter normativ:

 

Aprilie 17, 2019

Situația în care furnizorul de agent termic i-a pus pe buzoieni, după ce a întrerupt serviciul respectiv, a determinat Primăria Municipiului Buzău să ia o decizie importantă și anume să le acorde sprijin pentru montarea unei centrale de apartament buzoienilor cu venituri mici, care locuiesc la bloc.

Aprilie 17, 2019

Noua conducere a Companiei de Apă anunță o reducere drastică a costurilor Companiei de Apă, pentru a nu mai fi nevoie de vreo creștere a prețului apei. Același anunț vine și din partea primarului Municipiului Buzău, care spune că se vor găsi alte soluții pentru ca obiectivele de dezvoltare ale Companiei de Apă și de ridicare a nivelului de calitate al serviciilor să nu presupună o creștere a tarifului către populație.

Aprilie 15, 2019

Se lucrează la foc continuu în serele societății Urbis Serv Buzău, societate unde municipalitatea buzoiană este unic acționar, angajații îngrijind în prezent, florile ce urmează să înfrumusețeze municipiul Buzău.

Ca în fiecare an,  sute de mii de flori anuale și bianuale vor fi plantate în oraș, producția tuturor acestor plante însemnând responsabilitate și supraveghere, după cum au ținut să menționeze responsabilii din cadrul societății Urbis Serv Buzău.