Share |

Content about Social

Martie 15, 2019

Pe parcursul următoarei luni, societățile RER Sud și Urbis-Serv vor derula o amplă acțiune de curățenie în tot municipiul Buzău, operațiune care se va desfășura sub directa coordonare a primarului Constantin Toma. Acesta din urmă face un apel la toți buzoienii să sprijine acțiunea de curățeni și înfrumusețare a orașului inițiată, ca în fiecare an, de Primăria municipiului Buzău.

Martie 13, 2019

În conformitate cu dispoziţiile art. 7, alin. (1) și (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, în calitate de primar, aduc la cunoştinţă publică faptul că pentru şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Buzău din luna aprilie 2019 a fost iniţiat următorul proiect de hotărâre cu caracter normativ:

 

Martie 11, 2019

Consilierii județeni au aprobat, luni, proiectul privind participarea județului Buzău la Târgul de Turism de la Rioja. Propunerea a venit din partea  conducerii Consiliului Județean Buzău, privind amenajarea unui stand de promovare la târgul organizat, de data aceasta, în provincia La Rioja.

Martie 5, 2019

Biroul de presă al Companiei de Apă Buzău a transmis un anunț de ultimă oră, în  care se precizează că, miercuri, va avea loc o intervenție la sistemul de distribuție a apei potabile din cartierul Obor:

"O avarie la sistemul de distributie a apei potabile din zona Obor ne-a determinat sa sistam apa potabila pentru blocurile si agentii economici cu arondare la punctele termice 18 - Obor si 19 - Bazar, din municipiul Buzau, marti, 6 martie 2019, in intervalul 16.10 - 21.00. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!"

Februarie 27, 2019

Prin Dispoziția nr.40 din 21.02.2019 Consiliul Județean Buzău este convocat în ședință ordinară în data de 28 februarie 2019, ora 09:00.

Februarie 26, 2019

Un mega proiect pentru județul Buzău, care va asigura alimentarea cu gaze a tuturor localităților, a intrat, de marți, în faza procedurală și are șanse de concretizare în viitorul apropiat.

Februarie 25, 2019

În luna decembrie 2018, s-au agravat o serie de probleme la rețeaua de alimentare cu apă din zona Tribunalului. Aceste probleme au fost ținute sub control pentru a nu crea disconfort în perioada Sărbătorilor de Iarnă. În acest moment, suntem însă nevoiți să intervenim pentru rezolvarea lor!

Februarie 22, 2019

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu a participat astazi, 22 februarie, la o intalnire cu directorii unitatilor de invatamant din Buzau. Evenimentul a avut loc in sala mare a Consiliului Judetean, iar la final ministrul a mers la Palatul Comunal pentru o intrevedere cu autoritatile locale.

Februarie 19, 2019

"Pentru a rezolva cât mai repede problemele buzoienilor, începând din 31 iulie 2018, Primăria Municipiului Buzău a pus la dispoziția cetățenilor platforma online buzaucityreport.ro .

                 Pe această adresă pot fi transmise nonstop propuneri și sesizări, iar răspunsurile la orice mesaj sunt date numai de mine, exclusiv.

Februarie 18, 2019

Sunt informații certe, care s-au evidențiat în urma anchetei derulate de polițiștii buzoieni, că răspândirea pestei porcine în județ a fost posibilă din cauza unei mâini criminale.