Share |

Content about Social

Octombrie 12, 2017

Controalele în traficul interjudețean vor fi zilnice, deoarece autoritățile au constatat că transportatorii de personae care au căștigat licitațiile nu respect condițiile asumate prin caietele de sarcini. Marți, reprezentanții Poliției Rutiere și ai Consiliului Județean au continuat controalele la ora cînd muncitorii termină programul iar elevii ies de la cursuri și au constatat că în ciuda faptului că verificările au loc zilnic, continua să existe nereguli în activitatea de transport.

Octombrie 12, 2017

Aurelia Cioboată, profesoara de matematică de la Școala din Lipia care săptămîna trecută și-a pălmuit unul dintre elevi, a fost audiată, ieri, de Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Merei, din care face parte și consilierul local Poliana Partal, ca reprezentant al comunei Merei.

Profesoara a explicat că în ziua respectivă se afla sub presiunea emoțiilor generate de un eveniment nefericit din familia sa și că s-a speriat foarte tare cînd și-a văzut elevul sărind pe fereastra clasei.

Octombrie 9, 2017

Compania de Apă sistează marți furnizarea serviciul de apă potabilă, în vederea executării unor lucrări, către proprietarii apartamentelor arondați punctului termic PT 11 UNirii Sud.

Octombrie 4, 2017

O elevă din Berca, în vârstă de 13 ani, a fost dată în urmărire generală după ce părinții au sesizat marți dispariția ei. Minora se numește Groasă Elena Alexandra și a plecat de acasă marți, în jurul orei 15:00. Ea le-a cerut voie părinților să iasă afară, iar după ce a părăsit domiciliul, și-a închis telefonul și a dispărut fără urmă. 

Octombrie 3, 2017

Consiliul judeţean Buzău organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale de execuție vacante din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului județean Buzău

Octombrie 3, 2017

Fabrica de echipamente electrice de joasă tensiune, „Contactoare Buzău”, a fost scoasă la vânzare pe bucăţi. Proprietarul său, omul de afaceri Ştefan Vuza, vrea să facă rost de bani pentru a cumpăra pachetele de active ale „Oltchim Râmnicu Vâlcea”, iar compania sa “Chimcomplex „ s-a înscris la licitaţia organizată de administratorii judiciari ai combinatului chimic vâlcean aflat în insolvenţă.

Septembrie 27, 2017

Florina Stoian se pregătește să preia şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean, după ce luni, Curtea de Apel Ploieşti a admis acţiunea iniţiată de fostul inspector general școlar împotriva Ordinului Ministerului Educaţiei Naţionale prin care a fost demisă din funcţie, în luna august. Actul administrativ emis de ministrul Educaţiei , prin care Florina Stoian revocată din funcție, a fost suspendat, iar decizia magistraţilor de la Ploieşti este executorie.

 

Decizia este executorie

 

Septembrie 26, 2017

Drumul județean DJ 203L, Săpoca – Valea Nucului, care asigură legătura dintre Valea Slănicului și Valea Buzăului,  a intrat în reabilitare la începutul acestei luni. Alte trei sectoare de drum vor fi refăcute, potrivit unui anunț al administrației județene. Consiliul Județean Buzău a asigurat fondurile la solicitarea Primăriei Berca pentru a reabilita drumul către Berca și localitățile de pe Valea Buzăului, din DJ 203 K.

Septembrie 25, 2017

Cea mai mare parte din clădirea în care a funcționat secția de Obstetrică Ginecologie 1 și o porțiune din blocul operator au fost demolate al fostei Maternități au fost demolate de angajații firmei care a câștigat licitația pentru efectuarea operațiunii respective. În prezent se lucrează la scoaterea tâmplăriei termopan și a geamurilor din fostele secții de Neonatologie și Obstetrică Ginecologie 2.

Septembrie 21, 2017

UNITATEA ADMINISTRATIV-TERITORIALĂ – JUDEȚUL BUZĂU anunță publicul interesat asupra deciziei Agenției pentru Protecția Mediului Buzău de încadrare fără evaluare de mediu și fără evaluare adecvată a P.U.Z. – ”Extinderea și dotarea Unității de Primire Urgențe a Spitalului de Urgențe Județean Buzău”, localizat în Str. Stadionului, nr. 7, municipiul Buzău, județul Buzău.

Septembrie 20, 2017

În contextual avertizărilor meteo care vizează zilele ce urmează , Primăria a luat măsura inventarierii tuturor panourilor publicitare din oraş, a indicatoarelor rutiere și a  elementelor de arhitectură urbană care se află amplasate pe domeniul public. Acțiunea respectivă a intrat în responsabilitatea  SC Urbis Serv SA. De asemenea, potrivit viceprimarului Ionuț Apostu, angajații Primăriei au sarcina de a verifica autorizațiile eliberate de instituție pentru toate șarpanetele care s-au amenajat pe blocurile de locuințe din municipiul Buzău. 

Iulie 31, 2017

Un Centru de Științe – Explorer, în suprafață de 1.000 mp ar putea fi construit pe un teren de 5.500 mp din municipiul Buzău de către un afacerist asiatic stabilit în Buzău, urmând ca apoi să-l doneze municipalității. Scopul investiției este formarea viitorilor oameni de știință și, totodată, formarea unei forțe de muncă pentru industria locală.