Share |

Content about Social

Noiembrie 30, 2017

Primarul Constantin Toma  a convocat urgent, miercuri, Consiliul Local Municipal, într- o şedinţă ordinară, care a avut pe ordinea de zi proiectul de rectificare a bugetului municipal. Odată cu aprobarea acestuia, cadrele didactice din oraş vor avea posibilitatea să-şi încaseze drepturile băneşti câștigate în Justitie până la sfîrşitul anului în curs.     

Octombrie 28, 2017

România trece duminică la ora oficială de iarnă, ora 4.00 devenind ora 3.00, ceea ce va face ca ziua de 29 octombrie să fie cea mai lungă din acest an.

Octombrie 16, 2017

Compania de Apă anunţă sistarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, în  data de 17.10.2017, la  consumatorii arondaţi  PT33 - Spiru Haret, din municipiul Buzău, în intervalul orar 00:00-02:00, în vederea executătii unor lucrări de mentenanţă în staţia de hidrofor. La reluarea serviciului, este posibil ca, pentru scurt timp, apa să prezinte turbiditate.

 

Octombrie 12, 2017

Controalele în traficul interjudețean vor fi zilnice, deoarece autoritățile au constatat că transportatorii de personae care au căștigat licitațiile nu respect condițiile asumate prin caietele de sarcini. Marți, reprezentanții Poliției Rutiere și ai Consiliului Județean au continuat controalele la ora cînd muncitorii termină programul iar elevii ies de la cursuri și au constatat că în ciuda faptului că verificările au loc zilnic, continua să existe nereguli în activitatea de transport.

Octombrie 12, 2017

Aurelia Cioboată, profesoara de matematică de la Școala din Lipia care săptămîna trecută și-a pălmuit unul dintre elevi, a fost audiată, ieri, de Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Merei, din care face parte și consilierul local Poliana Partal, ca reprezentant al comunei Merei.

Profesoara a explicat că în ziua respectivă se afla sub presiunea emoțiilor generate de un eveniment nefericit din familia sa și că s-a speriat foarte tare cînd și-a văzut elevul sărind pe fereastra clasei.

Octombrie 9, 2017

Compania de Apă sistează marți furnizarea serviciul de apă potabilă, în vederea executării unor lucrări, către proprietarii apartamentelor arondați punctului termic PT 11 UNirii Sud.

Octombrie 4, 2017

O elevă din Berca, în vârstă de 13 ani, a fost dată în urmărire generală după ce părinții au sesizat marți dispariția ei. Minora se numește Groasă Elena Alexandra și a plecat de acasă marți, în jurul orei 15:00. Ea le-a cerut voie părinților să iasă afară, iar după ce a părăsit domiciliul, și-a închis telefonul și a dispărut fără urmă. 

Octombrie 3, 2017

Consiliul judeţean Buzău organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale de execuție vacante din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului județean Buzău