Share |

Content about Sport

Mai 9, 2019

Jucătorii de la SCM Gloria Buzău se vor întâlni sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 19:00, pe teren propriu, cu echipa de fotbal CSM Focşani, într-un meci contând pentru etapa a 28-a a Ligii a III-a. După încheierea meciului, buzoienii sunt invitaţi să participe la festivitatea de premiere a echipei de fotbal SCM Gloria Buzău, campioana Ligii a 3-a, Seria 1, ediţia 2018-2019.

Mai 7, 2019

Veşti frumoase vin de la Palatul Copiilor Buzău. Voicu Teodor – Mihnea, elev al cercului de şah coordonat de domnul profesor Slabu Nistor, s-a clasat pe locul 10 la Campionatele Naţionale de Şah ce s-au desfăşurat la Căciulata, făcând parte din lotul naţional.

Aprilie 6, 2019

Buzoienii sunt la un pas de a-și vedea visul cu ochii, acela de a promova echipa favorită, SCM Gloria Buzău, în Divizia B. SCM Gloria Buzău a deschis scorul, în meciul care se dispută cu CSM Pașcani, prin Remus Bogdan Chipirliu, în minutul 37. După numai 3 minute, oaspeții egalează, profitând de o greșeală a portarului Gloriei. Din minutul 50, buzoienii conduc din nou, datorită unui nou gol marcat de Remus Chipirliu

Știre în curs de actualizare

Martie 23, 2019

Astăzi are loc cel mai important și așteptat eveniment pentru buzoieni și anume partida de fotbal dintre echipele SCM Gloria Buzău si ACS Oțelul Galați, partidă cu miză extrem de importantă, la care vor participa un număr mare de spectatori buzoieni șii un grup de suporteri gălățeni.

Martie 23, 2019

UPDATE: În mai puțin de un sfert de oră, al cincilea gol marcat de Gloria Buzău. Marcatorul celui de-al cincilea gol este Mădălin Calu, cu numărul 72 pe tricou. Scor final, Gloria Buzău - Oțelul Galați: 5 - 0. 

UPDATE: Minutul 74, buzoienii înscriu al patrulea gol al partidei prin Ciprian Petre, numărul 2 pe tricou.

Martie 14, 2019

Nicio firmă nu s-a înscris în cursa pentru obținerea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Stadionului Municipal de Atletism. Termenul limită de organizare a licitaţiilor a expirat în data de 8 martie.

Potrivit responsabililor din cadrul Primăriei municpiului Buzău, S.C. Urbis Serv S.A. are are dotarile necesare şi are toate șansele în aceste condiții să se angajeze la realizarea proiectului, chiar dacă societatea în cauză este şi principalul operator în lucrările de infrastructură şi de transformare ale oraşului.

Martie 11, 2019

În ședința extraordinară de luni, aleșii județeni au aprobat repartizarea de sume pentru Handbal Club Buzău 2012, care va primi 580.000 de lei și  echipa de fotbal Metalul Buzău, pentru care s-a aprobat suma de 160.000 de lei.

 

HC Buzău joacă în Liga Zimbrilor și are nevoie de suma respectivă pentru arbitraj, deplasări și cazare.

 

Echipa Metalul Buzău, care  a primit și ea 160.000, avea nevoie de bani pentru a acoperi cheltuielile legate de participarea în Liga a III-a la fotbal.

Ianuarie 8, 2019

O echipă de juniori din județul Buzău a participat, în perioada 5 - 9 ianuarie,  la un Turneu de fotbal pentru juniori cu vârste cuprinse între 12-14 ani, organizat în Țara Bascilor. Echipa din Buzău a avut în componență 9 elevi ai Secției de fotbal din cadrul  Liceului cu Program Sportiv ”Iolanda Balaș Soter” Buzău și un antrenor.

Decembrie 6, 2018

AS FC Galactic Buzău organizează la sfârşitul săptămânii viitoare cea de-a VII-a ediţie de iarnă a Trofeului „Buzăul Sportiv” – România 100. Competiţia este dedicată exclusiv juniorilor, este strucurată pe două categorii de vârstă, 2007 şi 2010 şi se anunţă una extrem de atractivă, cu nume importante în fotbalul juvenil la start, precum Petrolul Ploieşti şi Kinder Brăila, plus, în acest an, o participare internaţională: Zimbru Chişinău!

Noiembrie 13, 2018

Handbalistele de la SCM Gloria Buzău s-au impus, marţi seară, cu scorul de 25 la 24. Victoria buzoiencelor este cu atât mai importantă cu cât, după meciul excelent cu SCM Craiova, buzoiencele pierduseră cu Minaur, după o prima repriză în care încasaseră 16 goluri.

Octombrie 23, 2018

Sâmbătă, 20 octombrie 2018, au avut loc la Botoșani întrecerile Campionatului Național de cros pentru seniori, tineret și juniori 1.

Iulie 23, 2018

Elita atletismului balcanic si-a dat intalnire la STARA ZAGORA , BULGARIA la cea de-a 71 editie a Campionatelor Balcanice de atletism pentru seniori , competitie ce a reunit la start sportivi din 19 tari !